Salon Eurodom Tile & Style u Beogradu na vodi; Foto: Miloš Martinović
Aktuelno

EuroDOM ponovo podigao lestvicu: Ovako izgleda njihov novi salon u Beogradu

Ukoliko ste u potrazi za premium brendovima u oblasti keramike i sanitarija, salon EuroDOM Tile & Style je idealno mesto gde možete pronaći inspiraciju i podršku za vaš projekat.

Kompanija EuroDOM se odavno etablirala na tržištu keramike i sanitarija kao kompanija broj 1 u Srbiji. Sa svojim sada već kultnim salonom iznad auto-puta, najluksuznijim i verovatno najvećim takve vrste u okruženju, arhitekte su u njemu mogle da vide koji su italijanski trendovi opremanja kupatila i stanova.

Međutim, vlasnici salona Aleksandar Aćimović i Ljiljana Jelušić, brat i sestra koji vode ovaj poslovni poduhvat već tri decenije, nisu sedeli skrštenih ruku. Njihov novi projekat ugledao je svetlost dana, a zove se EuroDOM Tile & Style – novootvoreni salon u Beogradu na vodi koji nivo iskustva odabira keramike i sanitarija podiže na jedan sasvim novi nivo.

Srodni članci na portalu Gradnja:

Ambijenti za inspiraciju; Foto: Miloš Martinović

Salon je koncipiran kroz ambijente kupatila gde se nazire mogućnost kombinovanja svih brendova koje EuroDOM zastupa.

Ovaj salon na oko 300 kvadrata koncipiran je tako da odgovori istovremno na zahteve kupaca ali i arhitekata. Napravljene su zone prodaje i prezentacije koje će omogućiti posetiocima uvid u mogućnosti i bogat asortiman koji nam nudi ova kompanija.

Salon, čiji dizajn enterijera potpisuje Studio Izba na čelu sa Jelenom Protić, koncipiran je kroz ambijente kupatila gde se nazire mogućnost kombinovanja svih brendova koje EuroDOM zastupa a mnogi od njih spadaju u najbolje na tržištu.

Ova beogradska kompanija zastupa mnoge poznate brendove u svetu dizajna kao što su Florim, Catalano, Flaminia, Gessi, Fanitni, Paffoni, Appiani, Jacuzzi, Geesa ili Effegibi.

Lokal se prostire na oko 300 kvadrata; Foto: Miloš Martinović

Kako kupatilo treba i može da izgleda

“Svi oni koji nisu sigurni kako kupatilo treba i može da izgleda, ovaj salon je fenomenalno mesto gde mogu ne samo da pronađu inspiraciju već i da se uvere u hrabre kombinacije tekstura, oblika i boja.” – kaže naša dizajnerka enterijera Sonja Brstina posle obilaska salona.

„U enterijeru gde se prepliću mašta i funkcionalnost, otmenost i jednostavnost, predstavljeni su luksuzni elementi za dom najprestižnijih dizajnerskih kuća.” – napisao je na svom LinkedIn profilu Dragan Marković, development manager portala Gradnja.

Gessi u fokusu

Poseban akcenat u novom salonu EuroDOM-a stavljen je na italijanski brend Gessi koji je prepoznatljiv po svojim vanvremenskim dizajnom.

“Ukoliko je vaš izbor Gessi, dovoljna vam je „mala crna haljina“, u ovom slučaju neka od neutralnih pločica iz asortimana Florim, i sigurna sam da imate dobitnu kombinaciju da budete zvezda večeri među kupatilima.” – kaže autorka enterijera Jelena Protić.

Gde se salon nalazi

Salon EuroDOM Tile & Style nalazi se na Bulevaru Vudroa Vilsona 8a u Beogradu na vodi, a više informacija o salonu možete pronaći i na njihovom sajtu.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

  1. Andrea

    Nažalost,nikad neću imati višak novca za ovako nešto. To je za elitu na vodi.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *