Enterijeri

Farma pretvorena u dom: Simbioza starog i novog

Njive nedaleko od Brisela u Belgiji su jedino što okružuje ovaj objekat koji je iz stare farme prerastao u porodičan dom.

Arhitekte studija Farris imale su zadatak da od napuštene farme naprave mesto ugodno za život. U tome su u potpunosti uspeli zadržavajući pri tom originalne motive starog objekta kombinujući ih sa modernim nameštajem. Zadražani su i živopisni zidovi od opeke i drvene podkonstrukcije krova i sve je to uklopljeno sa staklom, mermerom i atraktivnim sofama i foteljama. Simbioza starog i novog je uspela!

Na imanju se pored kuće nalazi i bazen kao i veštačko jezerce na koje puca pogled iz dnevne sobe zahvaljujući velikim staklenim površinama.

architecture-Farmhouse-projectdesign-Farmhouse-project exterior-Farmhouse-project Farmhouse-project-1Farmhouse-project-5 Farmhouse-project-6 Farmhouse-project-7 Farmhouse-project-8Farmhouse-project-9 Farmhouse-project-10 Farmhouse-project-11 Farmhouse-project-12Farmhouse-project-13 Farmhouse-project-14 Farmhouse-project-15 Farmhouse-project-16

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *