Materijali

Fasadni malteri nove generacije od sada u domaćoj proizvodnji

Ceresit Si-Si fasadni malteri povoljniji za 15 odsto.

U susret Beogradskom sajmu građevine, Henkel Ceresit predstavio je najnovije inovacije i investicije u svojoj fabrici u Inđiji.

Henkel Ceresit silikonsko-silikatni (Si-Si) fasadni malteri, predstavljaju inovaciju najnovije generacije koja doprinosi povećanju energetske efikasnosti termoizolovane građevine, a koja predstavlja potpuni novitet u ponudi Henkela. Ovi malteri do skoro su se uvozili, a zahvaljujući primeni novih tehnologija u proizvodnom pogonu u Inđiji, od ove godine se proizvode u Srbiji. U periodu kada svi podižu cene, Ceresit Si-Si malteri su za 15 odsto jeftiniji u ponudi u odnosu na prošlu godinu, što predstavlja sigurnu prednost za potrošače.

Ceresit_Fabrika-u-Indjiji

Ceresit Stretch hood sistem, inovacija vredna 60 miliona dinara, podrazumeva potpuno nov način pakovanja paleta pri čemu je značajno smanjena mogućnost deformacije palete i proizvoda pri transportu, i obezbeđuje sigurnije skladištenje paleta u spoljnim uslovima. Novi sistem pakovanja ispunjava ekološke zahteve, veću sigurnost na radu, a sam proces pakovanja doprinosi uštedi energije.

 

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Оставите одговор

Obavezna polja *