Aktuelno, Novi objekti

Fashion Park Outlet u Inđiji gotov do marta 2012.

Prvi „Fešn park autlet centar“ u Srbiji u kome će cene modnih artikala biti snižene od 30 do 90 odsto biće otvoren u Inđiji u martu sledeće godine, najavili su investitori.

[UPDATE] Fashion Park Outlet otvoren je 19. aprila 2012. Pogledajte slike sa otvaranja kao i koji su brendovi zastupljeni.

Kupci će u tom autlet centru moći da pronađu većinu modnih brendova, zastupljenih na tržištu Srbije, izjavio je na konferenciji za novinare direktor kompanije investitora „Blekouk divelopments“ Djura Stanić.

Investicija je vredna oko 40 miliona evra, a u prvoj fazi biće otvoreno 70 prodavnica, najavio je Stanić i dodao da će autlet centar biti izgrađen na otvorenom prostoru, ukupne površine 30.000 metara kvadratnih, sa restoranima i više od 2.000 parking mesta.

Gradnja je počela u oktobru prošle godine, a otvaranje centra biće fazno, s tim što je završetak i otvaranje prve faze projekta na površini od 15.000 metara kvadratnih predviđeno za mart 2012. godine, objasnio je Stanić.


Druga faza površine 5.000 metara kvadratnih treba da bude otvorena 2014. godine, rekao je on i dodao da će, treća faza, površine 10.000 metara kvadratnih biti završena 2016. godine.

On je naveo da će centar biti pristupačan kupcima, jer je udaljen oko 400 metara od autoputa.

KOJE PRODAVNICE MOŽEMO DA OČEKUJEMO?

U outletu ćemo moći da kupujemo u radnjama Nike, Adidas, Levis, Lisca, Bata, Converse, Miss Sixty, Replay, Pompea, Ecco, Skechers, TimeOut, Boss, Gues, Timberland…

Direktor „Fešn kompanija“ Draško Babić objasnio je da će otvaranje centra pomoći trgovcima da se oslobode viška proizvoda iz svojih maloprodajnih objekata, jer se na našem tržištu ubrzava sezonalnost robe.

On je ocenio da su kupci u Srbiji među najsofisticiranijim u Evropi, da veoma prate modne trendove i imaju pozitivno mišljenje o velikim svetskim brendovima.

„Fešn park autlet centar“ biće izgrađen u okviru „Ritejl parka“, kompleksa površine 60 hektara, koji će sadržati hotel, hipermarket i prodavnice nameštaja, kućnih aparata i kancelarijskog prostora.

„Fešn park autlet centar“ gradi kompanija „Blekouk divelopments“ u saradnji sa „GVA autletsom“ i „Fešn kompanijom“.

(Tanjug)

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *