Veljko Janjić, BIM Srbija; Foto: Jakov Simović
Dešavanja

BIM Srbija konferencija 12. novembra u Beogradu

Pored Veljka Janjića, na konferenciji će govoriti Szabolc Kari, Vukas Pajić, Aleksandar Stramcov ali i Ken Endo, BIM-IT Manager Kajima Coorporation iz Japana.

Druga godišnja konferenciji Udruženja BIM Srbija održaće se 12. novembra 2019. u hotelu Hyatt u Beogradu.

Na konferenciji će Udruženje BIM Srbija zajedno s gostujućim predavačima iz Nemačke, Mađarske, Rusije i zemalja iz regiona diskutovati o stanju BIM-a u svetu i regionu i diskutovati primere dobre prakse implementacije BIM-a na projektima i u kompanija.

Održaće se i panel na temu uvođenja BIM-a u akademske programe kojem će prisustvovati predstavnici univerziteta i BIM udruženja zemalja regiona.

Putem video-linka predavanje će održati i Ken Endo, BIM-IT Manager Kajima Coorporation iz Japana, koji je predsedavajući Construction Rooma na buildingSMART International Standards samitu završenom 31. oktobra u Pekingu.

Budući da je obrazovanje novih generacija inženjera ključno za uspešno sprovođenje digitalizacije građevinske industrije, na konferenciji će se održati i panel na temu uvođenja BIM-a u akademske programe kojem će prisustvovati predstavnici univerziteta i BIM udruženja zemalja regiona. Na konferenciji će biti predstavljeni i rezultate rada i planove Udruženja BIM Srbija za naredni period.

Kotizacija za prisustvo na konferenciji iznosi 4.000 dinara. Prijavu možete izvršiti OVDE ili se prijaviti putem email-a na adrese [email protected] ili igor.osmokrovic@bexelconsulting.com.

Preliminarna agenda konferencije:

Kad ste već ovde…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *