Enterijeri

Fleksibilna klizna vrata za pametno rešenje malog stana

Ideja ovog skladnog stan u Hong Kongu, koji je dizajnirao Clifton Leung Design Workshop, zasnovana je na prirodnim materijalima i nijansama, kliznim vratima i pametnim rešenjima.

Enterijer je uređen čisto, jednostavno i minimalistički. U stanu ima čak deset kliznih vrata kojima se dugačak prostor može podeliti u niz manjih prostorija. Uz to, zidovi i prozori su dodatno iskorišćeni za smeštaj radnog dela i televizora.

Umesto konvencionalnog kauča, u dnevnom boravku su dve klupe koje se mogu odvojiti i pretvoriti u sedeću garnituru, piše D&D.

mali-stan-klizna-vrata-01

Dužina središnjeg hodnika najbolje se vidi kad se otvore klizna vrata troje susednih prostorija. Bez obrizra jesu li vrata otvorena ili zatvorena, osvetljenost se ne menja je postignuto LED rasvetom po celoj dužini hodnika koja stvara toplu atmosferu. Nego, jeste li primetili dva pileta na klizaču?

mali-stan-klizna-vrata-02 mali-stan-klizna-vrata-03 mali-stan-klizna-vrata-04 mali-stan-klizna-vrata-05 mali-stan-klizna-vrata-06 mali-stan-klizna-vrata-07 mali-stan-klizna-vrata-08 mali-stan-klizna-vrata-09 mali-stan-klizna-vrata-10 mali-stan-klizna-vrata-11 mali-stan-klizna-vrata-12 mali-stan-klizna-vrata-13 mali-stan-klizna-vrata-14 mali-stan-klizna-vrata-15 mali-stan-klizna-vrata-16 mali-stan-klizna-vrata-17

Obratite pažnju i na ova spektakularna klizna vrata od četiri trougla.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

  1. slavica

    nemam reči, ovako nešto još nisam videla, prelepo je

Ostavite odgovor

Obavezna polja *