Enterijeri, Izdvojeno

Futuristički enterijer s vremenskom kapsulom

Ovaj stan u Tajvanu opremljen je nekim krajnje neuobičajenim elementima kao što su figura Iron Mana u prirodnoj veličini ili lift u obliku vremenske kapsule.

Projekat, koji potpisuje White Interior Design, specifičan je po tome što kombinuje industrijski dizajn s futurističkim elementima uređenja enterijera.

Na ulazu će vas dočekati, a možda i zaplašiti, velika crvena podna lampa u obliku čoveka koji vam se klanja.

futuristicki-stan-tajvan-06

Kada iz hodnika kročite u stan prvo ćete verovatno videti figuru strip junaka Iron Mana u prirodnoj veličini a onda nešto što će vas, ako ste ljubitelj SF filmova, možda podsetiti na vremensku kapsulu. Čekajte, to i jeste vremenska kapsula!

futuristicki-stan-tajvan-01

Tuba od stakla i metala zapravo je lift u obliku vremenske kapsule koji spaja dva nivoa ovog stana. Ovo je zgodno rešenje jer zauzima minimalnu površinu. Mana je što u lift može da stane samo jedna osoba…

futuristicki-stan-tajvan-08

Zanimljiv je i ovaj zid koji izgleda kao da je biblioteka. Zapravo je fototapeta…

futuristicki-stan-tajvan-10

Union Kack? Da, klijent baš voli motiv engleske zastave…

futuristicki-stan-tajvan-02futuristicki-stan-tajvan-03 futuristicki-stan-tajvan-04 futuristicki-stan-tajvan-05 futuristicki-stan-tajvan-07 futuristicki-stan-tajvan-09 futuristicki-stan-tajvan-12 futuristicki-stan-tajvan-13 futuristicki-stan-tajvan-14 futuristicki-stan-tajvan-15 futuristicki-stan-tajvan-16 futuristicki-stan-tajvan-17

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *