Geberit Innovation Days održava se 7. i 9. aprila
Dešavanja

Geberit Innovation Days od 7. do 9. aprila

U “House of Geberit”, dizajn, funkcionalnost i tehnika biće predstavljeni online, na sažet i interaktivan način.

U “House of Geberit”, vodeći proizvođač sanitarnih proizvoda će u periodu od 7. do 9. aprila predstaviti svojim partnerima i zainteresovanoj javnosti sve novitete i ostala relevantna rešenja. Trenutna situacija zahteva online održavanje prezentacije, međutim pripremljen je pravi sajamski štand kako bi se noviteti predstavili na realističan i, koliko je moguće, praktičan način. Na površini od preko 300 kvadratnih metara biće predstavljeni različiti novi proizvodi i korisne informacije o dizajnu, funkcionalnosti i tehnici.

Prezentacije će se prenositi uživo sa pravog sajamskog štanda, dok će svi zainteresovani moći da je prate na svojim ekranima.

“House of Geberit”: Geberit će prezentacije o dizajnu, funkcionalnosti i tehnici prenositi uživo sa pravog sajamskog štanda, dok će svi zainteresovani moći da je prate na svojim ekranima.

“Kao deo Innovation Days sajma, Geberit poziva arhitekte, dizajnere enterijera, projektante, trgovce i instalatere da prisustvuju ovom jedinstvenom događaju,” rekao je Martin Baumiler, član Group Executive Board u Geberit Group. “Prezentacije će se prenositi uživo, sa pravog sajamskog štanda. Svi učesnici će moći da naprave sopstveni individualni plan, u zavisnosti od svojih interesovanja. Biće omogućen i razgovor uživo sa Geberitovim tehničkim savetnicima, pravi interaktivan odnos sa prisutnima na ovom digitalnom sajmu.”

Široki spektar tema

Trodnevni Innovation Days sajam nudi informacije, nova saznanja i zanimljive diskusije u ukupno osam slobodno odabranih tema. Prezentacija svake teme trajaće u proseku 20 do 25 minuta, što znači da će učesnici moći da isplaniraju i prilagode vreme ostalim obavezama u svom kalendaru. Prezentacije će biti prenošene uživo iz “House of Geberit” i pružiće nove informacije i praktična znanja kroz moderaciju, kratke video sadržaje i animacije.

Individualni raspored prezentacija

Agendu posetilac planira online u zavisnosti od svojih interesovanja. Pregled svih tema i vreme prezentacija za sve module može se pogledati ovde.

Željeni modul se dodaje u raspored jednim klikom, a podsetnik će vam naknadno biti poslat e-mailom. Promene možete unositi naknadno kad god poželite.

Teme

  • “Welcome And News”:

Kratak pregled svih noviteta koje Geberit donosi na tržište tokom 2021. godine.

  • “Water Flow”:

Geberit noviteti iz sveta cevnih i ugradnih sistema.

  • “Design Freedom”:

Inovacije kompanije Geberit na polju dizajna, za veliku slobodu opremanja kupatila.

  • “Solutions For Your Needs”:

Kako da se poboljša individualni komfor u kupatilu i tako osigura veća čistoća i više prostora.

  • “Feel Fresh: AquaClean”:

Osećaj svežine za svako kupatilo, sa Geberit tuš WC-om.

  • “Time For Touchless”:

Beskontaktna rešenja iz Geberita za viši nivo higijene u sanitarnim prostorijama.

  • “Full System Thinking”:

Optimalno kombinovanje sistema ispred i iza zida pojednostavljuje procese projektovanja i instaliranja i pruža neke nove mogućnosti.

  • “Planning Made Easy”:

Alati za planiranje i BIM datoteke kompanije Geberit pojednostavljuju procese planiranja.

  • “Digital Services”:

Aplikacije i digitalni alati kojima Geberit podržava stručnjake tokom instalacije i prodaje.

Registracija

Registrujte se na: www.innovation-days.geberit.rs.

 

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *