Sajmovi

Gradnja.rs na Nedelji dizajna u Stokholmu

Gde bolje proveriti koju su trendovi u skandinavskom dizajnu nego na licu mesta – u glavnom gradu Švedske!

Zahvaljujući Ministarstvu inostranih poslova Švedske i Švedskoj ambasadi u Beogradu, portal Gradnja.rs je i ove godine prisutan na najvećoj dizajnerskoj smotri u Skandinaviji.

Nedelja dizajna u Stokholmu je već dugi niz godina najvažniji događaj u regionu na kojem svi renomirani dizajneri, proizvođači nameštaja ali i nove snage, iznose svoje novitete i vizije.

stockholm-furniture-light-fair-2016

Pored brojnih dešavanja širom grada, centralni događaj održaće se pod kupolama sajma. Stockholm Furniture & Light Fair, koji se održava od 9. do 13. februara, biće mesto gde ćemo moći da vidimo koji su trendovi u skandinavskom dizajnu, kakav nameštaj i rasveta će krasiti naše domove i kako dizajneri vide ovu industriju u pogledu održivosti i efikasnosti.

Pažljivo pratite portal Gradnja.rs jer ćemo vas, pored sajma, provesti i kroz švedske arhitektonske biroe i dizajnerske timove kao što su: CKRSTUDIO E.O.Anton Alvarez, Johannes Norlander, Alexander Lervik ili Lammhults.

Sve naše članke na temu Nedelje dizajna u Stokholmu moći ćete da pratite na ovom linku. Pratite nas i na Facebooku kao i na Instagramu, gde ćemo pokušati da vam prenesemo delić atmosfere sa sajma. Ostanite uz nas!

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *