Enterijeri

Gde postaviti TV ako je kuhinja u sklopu dnevne sobe

Ukoliko se u sklopu dnevne sobe nalazi i kuhinja, često nećete imati zid na koji možete postaviti televizor. Evo dobre ideje za rešavanje ovog enterijerskog problema!

Naravno, postoji puno varijatni ovog problema ali ovo rešenje enterijera u kojem su dnevna soba, kuhinja i trpezarija smešteni u jedan prostor, može poslužiti kao uzor.

Poljski dizajnerski studio Plasterlina osmislio je moderan enterijer u Varšavi s ravnim linijama koji ističe prirodne teksture materijala. Neutralne nijanse prostora razbijene su detaljima u jarko žutoj boji što prostoru daje dinamiku.

enterijer stana 2

Ali ono što je za nas sada zanimljivo jeste rešenje problema s TV-om. U ovom slučaju, kuhinja je odvojena od dnevne sobe kuhinjskim pultom s naglašenim obodnim ramom, koji je sa strane dnevne sobe iskorišćen kao polica za televizor.

enterijer kuhinja 2

Takođe, vrlo insteresantna ideja jeste i rešenje izmeštanja položaja lustera uz pomoć linijske šine. Na ovaj način, bez dodatnog štimanja, lusteri su postavljeni direktno iznad trpezarijskog stola.

enterijer kuhinje

Zahvaljujući ovom rešenju, veliki televizor postavljen je tako da bude nenametljiv a pritom je stvoreno zanimljivo enterijersko rešenje stana.

enterijer stana

S druge strane police smeštene su kuhinjske ladice a iznad njih je pult. Multifunkcionalna rešenja su uvek poželjna u enterijeru.

moderan enrerijer

Ukoliko se malo bolje zagledate, videćete da su ove slike zapravo renderinzi. I to vrlo dobri!

sank kao polica 2

sank polica u dnevnoj sobi

Pogledajte i kako možete okačiti televizor o gipsani zid:

Kako okačiti televizor ili policu na gipsani zid

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *