Enterijeri, Izdvojeno

Samo što ne poleti! Stan inspirisan avijacijom

HAO Design potpisuje projekat trosobnog stana u Tajvanu koji je maksimalno prilagođen željama vlasnika – inženjera vazduhoplovstva.

Odmah iz hodnika može se naslutiti da je ovaj stan ima zanimljivu temu – avijacija. Na zelenom zidu iscrtana je mapa sveta sa označenim omiljenim aerodromima. Zidovi su u stanu su obojeni u nebo plavu boju dok su pojedini zidovi utopljeni opekom. Čim kročite u stan videćete metalni sto s točkom koji podseća na avionsko krilo a njegova funkcija je i da vizuelno razdvoji dnevni boravak od kuhinje.

Joey Interior photography

Detalja koji podsećaju na vazduhoplovstvo ima po celom stanu. Klizna metalna vrata u hodniku skrivaju kupatilo, perforirane metalne ploče u nišama, sanduci kao garderoberi… Kako bi se oblažila hladnoća metala, stan je utopljen nameštajem od hrastovog drveta.

Joey Interior photography

HAO Design je uradio dobar posao jer je uspeo da pomiri želje inženjera vazduhoplovstva i njegove žene koja je želela svetao, udoban i prijatan enterijer.

Joey Interior photography Joey Interior photography Joey Interior photography Joey Interior photography Joey Interior photography Joey Interior photography Joey Interior photography Joey Interior photography Joey Interior photography Joey Interior photography Joey Interior photography Joey Interior photography Joey Interior photography stan-avijacija-25

Foto: Joey Liu

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *