Aktuelno

Hörmann preuzeo italijansku kompaniju Pilomat

Renomirana nemačka kompanija, preuzela je 70% akcija italijanske kompanije koji proizvodi barijere za zaštitu od neovlašćenog prolaska vozila i kamiona.

Preuzimanjem većinskog dela italijanskog Pilomata, nemačka kompanija Hörmann ulazi u novi tržišni sektor koji je blisko povezan sa njihovim osnovnom delatnošću a to je proizvodnja garažnih i ulaznih vrata.

Italijanski Pilomat, sa sedištem u Grasobiju nedaleko od Bergama, specijalizovao se u proizvodnji pokretnih i fiksnih parking stubića kao i putnih barijera kojim se obezbeđuje ograničen prolaz vozila i kamiona. Svi njihovi proizvodi prodaju se širom sveta putem specijalizovanih prodajnih partnera.

Kompanija Pilomat ima u svojoj ponudi širok asortiman parking stubića i barijera za puteve

Christoph Hörmann je ispred grupe Hörmann, 28. decembra 2016. godine potpisao ugovor o preuzimanju 70% akcija kompanije Pilomat dok će preostalih 30% akcija ostati u vlasništvu porodice Toffetti. Direktor kompanije ostaće Bruno Toffetti a kompanija će nastaviti da posluje pod imenom Pilomat.

„Asortiman kompanije Pilomat proširuje našu ponudu koja će sada obuhvatiti i široku paletu proizvoda za bezbednost objekata. Naš cilj je da iskoristimo Hörmannove kapacitete kako bi povećali prodaju Pilomatovih proizvoda. Gospodin Toffeti je iskusan direktor koji dobro poznaje tržište ovih proizvoda i uspešno je vodio kompaniju dugi niz godina.“ – istakao je Christoph Hörmann.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Оставите одговор

Obavezna polja *