Aktuelno, Novi objekti

Hotel Boca Juniors u Buenos Airesu

Najpoznatiji argentinski fudbalski klub za koji je igrao slavni Dijego Maradona dobio je svoj hotel sa 5 zvezdica u centru Buenos Ajresa, u blizini Boemske četvrti San Telmo.

Stilizovani neboder koji je koštao više od 11 miliona evra je nakon više godina izgradnje konačno otvoren za turiste – ljubitelje sporta. To bi takođe bilo mesto gde članovi tima spavaju noć pre utakmice – jer su peti i šesti sprat rezervisani za igrače.

Svuda se vide obeležja kluba – plava i zlatna, a ovaj hotel sa 85 soba prikazuje u lobiju, na velikim ekranima, a ima i ogroman spa i teretanu za aktivne goste. Fanovi će moći da vide slike najčuvenijih igrača – simbola kluba, koje se nalaze na vratima svake sobe, sa slikom Maradone, naravno, na ulazu u najskuplju sobu.

Turisti koji posećuju Argentinu često pokušavaju da gledaju lokalni fudbalski meč u Buenos Ajresu, gde je sport strast jednaka religioznom zanosu. U hotelu se nadaju da će fanovi želeti da borave u Hotelu Boka da bi osetili kakav je to život slavnih fudbalera. Menadžer Pablo Veloso rekao je da želi da posetioci žive “svaki trenutak” kluba od trenutka kada kroče u hotel.

Cene će se kretati od 110 evra do 450 evra za noć, a gosti će takođe moći da posete muzej posvećen timu, kao i da gledaju dokumentarne filmove o timu u svojim sobama.

Predsednik Boka Juniorsa, Daniel Angelici, koji je prisustvovao otvaranju hotela, rekao je: “Predviđamo veliki uspeh ovom hotelu, zbog arhitekture i boja, koje su naše i predstavljaju našu strast i ljubav.”

(B92)

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *