Novi objekti

Paunov breg: Novi stambeni blok u Beogradu

U beogradskom naselju Banjica krenula je izgradnja novog rezidencijalnog bloka sa dve lamele, koji će se prostirati na bruto 9.000 kvadrata.

Kako piše portal Beobuild, projekat pod nazivom “Paunov Breg” imaće 107 stanova, brojne komercijalne sadržaje i podzemnu garažu, a rok za završetak je maj 2014.

U periodu kada je potpuno posrnula stambena gradnja i kada se veći projekti mogu izbrojati na prstima jedne ruke, nedavno je zeleno svetlo dobio projekat “Paunov Breg” na Banjici. Na toj parceli se od jeseni prošle godine gradi zgrada supermarketa, pa je deo pripremnih radova završen. Parcela na kojoj će biti izgrađen ovaj objekt nalazi se u neposrednoj blizini trolejbuske okretnice, a zamišljen je kao blok od dve lamele sa odvojenim ulazima, ali zajedničkom osnovom koja će u prizemlju imati odabrane uslužne delatnosti.

paunov-breg-4

Objekat se nalazi na padini, pa poseduje kaskadno pejzažno rešenje i pristupe sa više nivoa. Dvospratna podzemna garaža će tako imati odvojen ulaz za svaki sprat kako bi se izbegla zadržavanja. U prizemnoj osnovi objekta nalaziće se supermarket, banka, apoteka, kafić, frizerski salon i drugi sadržaji koji će biti na dohvat ruke stanarima zgrade i okoline. Na toj osnovi biće podignuto 7 etaža sa 107 stambenih jedinica različitih struktura od 26 m2 do 93 m2. Stambeni kompleks ukupno ima 107 parking mesta od čega je 46 garažnih, a ostali će se nalaziti na platou koji će biti formiran na krovu komercijalnog dela objekta.

Cena kvadrata stana na Paunovom bregu je za sada nepoznata.

Investitor ovog stambenog projekta je CPI grupa (Czech Property Investments), kompanija iz Praga koja se bavi investiranjem u izgradnju i kupovinu nekretnina. Agent za prodaju je jedna od vodećih konsultantskih kuća za nekretnine CBS International, deo CBRE grupe.

Pogledajte još neke rendere budućeg objekta:

paunov-breg-1 paunov-breg-2 paunov-breg-3 paunov-breg-5

(Beobuild)

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

5 komentara

 1. petar

  Kolika ce biti cena kvadrata u Paunovom bregu?

 2. M vica

  Ne zna se jos cena kvadrata ali predpostavlja se da nece biti manja od 1800 evra po kvadratu.

 3. Maja

  Dragi potencijalni kupci,
  cena kvadrata se krece od 1290 eur/m2 .
  Za sve ostale informacije nas kontaktirajte na tel.011/2416-658 ili 063/303787.

  Strucni tim Cpi construction.

 4. Zoran

  Fuseraj najgore vrste. Isti investitor je gradio i zgradu u kojoj zivim i problemima nikad kraja. Pre nego podjete da gledate njihove stanove raspitajte se kod „zadovoljnih“ kupaca.

 5. Vlada

  @Zoran
  Ne znam na koju zgradu mislite. Ja zivim u Subotickoj i vrlo sam zadovoljan. Tacno je da je bilo problema sa olukom i fasadom ali je sve otklonjeno.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *