Hotel Tisa Garden u kojem će svaka soba imati pogled na reku
Domaći projekti, Izdvojeno

Kako će izgledati hotel Tisa Garden u Bečeju

Iz svih soba omogućena je vizura prema Tisi što je postignuto formiranjem veštačkog uzvišenja sa bogatom baštom u čijem centru je projektovan luksuzni hotel.

Prema projektu arhitekte Zorana Đorđevića iz biroa Meritus d.o.o, kompanija Knežev Group podiže luksuzni hotel u Bečeju od 3.100 neto kvadrata koji će dati krila (slaboj) turističkoj ponudi ovog mesta.

Hotel koji bi po planu trebao da bude gotov 2021. godine savremeno je oblikovan objekat kružne forme koji će se prostirati na četiri etaže. U podrumu je smešten ugostiteljski blok, odnosno, u njemu će se naći restoran s pratećom kuhinjom, lovačka soba kao i kongresna sala. Na ovom nivou će se naći i spa deo, odnosno, hidro blok sa bazenom, tipidarijumom, teretanom i saunom.

Najzanimljiviji deo hotela smešten je na krovu gde se nalazi bašta s barom odakle će se pružati sjajan pogled na okolinu.

 

Na prizemlju je organizovan prijemni nivo sa ulaznom partijom, recepcijom, holom i barom kao i 10 hotelskih jedinica. Na prvom spratu je smešteno 16 soba, dok je potkrovlje rezervisano za dva VIP apartmana.

Bašta na krovu

Najzanimljiviji deo hotela smešten je na krovu gde se nalazi bašta s barom. Odavde će se pružati sjajan pogled na okolinu, a zanimljiva je činjenica da će iz svih soba omogućena vizura prema Tisi. „Ovo je postignuto formiranjem vestačkog uzvišenja sa bogatom baštom u čijem centru je projektovan luksuzni hotel.“ – kaže za naš portal autor idejnog rešenja Zoran Đorđević, koji je bio angažovan i na izradi projekta hotela u neposrednoj blizini – Bele lađe, ali pre 30 godina.

Kad ste već ovde…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

  1. miki

    smešno i tužno!

Ostavite odgovor

Obavezna polja *