Enterijeri

Ideje i saveti za uređenje kupatila

Renoviranje kupatila je vrlo ozbiljan poduhvat. Ukoliko nemate ideju kako vaše kupatilo treba da izgleda predlažemo vam da pogledate neke od naših predloga.

Za mala kupatila uglavnom se koriste pločice svetlijih boja: krem, bele ili nežne pastelne boje. Tamnije pločice tada možete da postavite na jedan zid i tako ga naglasiti.

Na zid iza umivaonika ili u tuš kabini se najčešće postavljaju dekor pločice ili mozaici koji će vaše kupatilo učiniti zanimljivijim.

Poslednjih godina su u trendu pločice koje imitiraju prirodne materijale kao što su kamen, mermer ili drvo. Ove teksture daju toplinu i luksuznost prostoru.

kupatilo-plocice

Predlažemo  da nameštaj za kupatilo bude izveden od kvalitetnijih materijala koji će biti otporan na vlagu. Univer ploče uglavnom posle određenog vremena izloženog vlazi počinju da bubre. Medijapan (MDF) je materijal koji može izdržati povećanu vlažnost prostorije. Pogledajte ideje za neke od modernih i klasičnih kupatilskih ormarića.

ideje-kupatilo-2

Ukoliko niste sigurni koliko će vas koštati adaptacija kupatila pogledajte sve troškove koje mogu da vas očekuju prilikom uređenja.

Prikazana kupatila su obložena italijanskim pločicama Cerim koje možete nabaviti u salonima EuroDOM.

mozaik-kupatilo

ideje-za-kupatilo

uredjenje-kupatila

crveno-kupatilo

krem-plocice

kupatilo-ideje

moderno-kupatilo

plavo-kupatilo

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *