Aktuelno

Dani enterijera u Delta Cityju

Manifestacija „Dani enterijera“ održavaće se u atrijumu Delta Cityja, od 6. do 9. maja u Beogradu.

U okviru manifestacije biće predstavljeni različiti segmenti u uređenju životnog prostora, kao što su rasveta, kancelarijski i nameštaj za kuću. Svoju ponudu posetiocima će predstaviti kompanije Green plus design, Nobili divani, Doimo sofas, Crvena jabuka, PP design, Papilio design, Astra office, Antres i druge.

Od stilskog nameštaja do LED rasvete

Da li ste znali da je led dioda dovela do prave revolucije u rasveti? Da led rasveta troši 80% manje električne energije od običnih sijalica, traje 20 godina i nema štetnih zračenja? Pošto su diode jako male mogu biti ugrađene u lampe najrazličitijih oblika. Unose novo svetlo u vaš dom, a štede novac i čuvaju prirodu.

Dani enterijera u Delta City-ju

Za sve ljnubitelje kuvanja, kuhinja je „srce“ doma, mesto gde dani počinju i završavaju se. U okviru manifestacije „Dani enterijera“ posetioci će imati priliku da se upoznaju sa najnovijim trendovima u uređivanju kuhinja kako bi od njih mogli da naprave svoj „mali umetnički atelje“.

Takođe, nije važno da li volite stilski, klasičan ili moderan nameštaj, fine materijale ili neobične teksture, domaće, italijanske ili neke druge brendove, dođite u Delta City i zapamtite – ne morate da kupite ni jednu novu stvar da biste uneli novi život u svoj dom, već počnite sa onim što imate i pogledajte stvari iz drugog ugla.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *