Nameštaj i oprema

Ikea kuhinje za 2013.

U iščekivanju dolaska Ikea robne kuće na naše tržište prelistavamo ovogodišnji katalog kuhinja ovog čuvenog proizvođača nameštaja za kuću. Evo šta smo našli interesantno.

Iako male, kompaktne kuhinje mogu biti vrlo funkcionalne i lepe – kao što se vidi iz primera. Mali prostori traže bolje ideje i zanimljivija rešenja kao što je leptir sto na zidu koji se sklapa kada se ne koristi. Vrlo se lako podiže po potrebi i vrlo je dobro rešenje za male prostore. Za ovu malu kuhinju Ikea predlaže svetle i pastelne boje.

ikea-kuhinja-ideje-za-uredjenje

leptir-sto

Prirodni drveni tonovi u kombinaciji s crnim detaljima su takođe vrlo popularna kombinacija boja za kuhinje ove godine. Prirodna boja drveta daje toplinu a pločice i detalji u crnoj boji nesvakidašnjost. Ipak pored lepog izgleda, kuhinja treba da ispunjava i funkcionalne zahteve: praktičan raspored, opremljenost električnim uređajima A energerskog razreda, kante za đubre sa unutrašnjim podelama koje omogućavaju reciklažu t.j. razdvajanje otpada i slično.

Ukoliko ipak želite da sami napravite kuhinju po meri, pogledajte na šta trebate obratiti pažnju prilikom osmišljavanja i koliko će vas koštati izvođenje kuhinje.

ikea-kuhinja-ideja

bela-kuhinja

ikea-kuhinja

ikea-kuhinja-front

kuhinja-crvene-boje

kuhinja-u-sklopu-dnevne-sobe

kuhinjski-sank

kuhinjski-sank-2

mala-kuhinja

otvaranje-kuhinjskih-elemenata

svetla-kuhinja

uredjenje-kuhinje

(ikea.com)

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

1 komentar

  1. Kuhinje koje smo voleli u 2013. | Gradnja

    […] je u predlozima za 2013. godini prikazala kuhinje u drvetu u kombinaciji s crnim detaljima.Prirodna boja drveta daje toplinu a pločice i detalji u crnoj boji […]

Ostavite odgovor

Obavezna polja *