Nameštaj i oprema

Magična sofa koja se pretvara u krevet na sprat

Multifunkcionalna sofa dizajnera Giulia Manzonija pomaže nam da bolje iskoristimo prostor dečije sobe.

Idealno parče magije za najmlađe jeste onaj koji odiše magijom. U ponudi italijanske kompanije Clei može se naći sofa koja bi se mogla nazvati magičnom zato što za samo deset sekundi može da promeni svoje lice.

Sofa DOC čiji dizajn potpisuje dizajner Giulio Manzoni za tren postaje prelepi krevet na sprat. Potrebna je mala gimnastika tela, par pokreta ruku, da bi sofa, koja je bila idealna za sedeljke, pretvorila u udobne krevete za spavanje. Ovo rešenje će vam na jednostavan i lak način uštedeti puno prostora u dečijoj sobi. Naravno, ovo rešenje se ne može iskoristiti i u dnevnim boravcima.

Sofa se veoma lako podiže…

Pamuk i perje

Glavni okvir ove sofe napravljen je od kaljenog čelika s drvenim panelima, dizajniranim da izdrže teret od 150 kilograma. Baza je napravljena od drvenih letvi bukve, što daje posebnu udobnost.

Presvlake sofe su u potpunosti pamučne i veoma se lako skidaju i peru. Što se jastuka tiče, mogu se izabrati oni napunjeni guščijim perjem, a na raspolaganju su i različite boje tkanina kako bi se sofa/krevet što bolje uklopila u enterijer vaše dečije sobe.

… i pretvara u krevet na sprat!

Foto: Clei

Kada ste već ovde…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *