Aktuelno, Nameštaj i oprema

Italijanske kuhinje sa Gessi slavinama

Ovogodišnji sajam nameštaja Salone del Mobile u Milanu proizvođači kuhinja su iskoristili za prezentaciju svojih najnovijih modela. Prenosimo vam neke od najzapaženijih rešenja.

Italijanski proizvođači Arrex, del Tongo, Lube i drugi su u svoje kuhinje ugradili slavine čuvenog proizvođača Gessi. Sve modele slavina Gessi možete kupiti u salonima EuroDOM, Beograd.

Arrex le Cucine je na sajmu nameštaja prikazao kuhinje klasičnog dizajna izvedenu od beljenog drveta, sa dosta lajsnica i dekorativnih elemenata.

Kod proizvođača Del Tongo kuhinje su izvedene od čistih geometrijskih formi oštrih linija izvedenih u jednobojnim materijalima visokog sjaja. Kuhinjski elementi su crne, bele i žute boje na kojima ručkice za otvaranje nisu vidne.

Gicinque Cucine je prezentovala svoje moderne ali i klasične kuhinje. Najčešća kombinacija u njihovoj ponudi je upravo drvena konstrukcija u kombinaciji sa jednobojnim frontovima.

Lube je proizvođač kuhinja sa sedištem u Floridi koji je u Milanu u saradnji sa fabrikom Gessi ponudio svoje modele modernih i tradicionalnih kuhinja.

Jednan od najzanimljivijih i najšarenijih rešenja na sajmu je model kuhinje proizvođača Lube. Jarke boje na pojedinim frontovima, nesvakidašnje ručkice i slavina u ljubičastoj boji je privukla veliku pažnju posetilaca.

Proizvođači Maistri i Scavolini su prikazali modele kuhinja kod kojih se elementi otvaraju push mehanizmom bez vidnih ručica. Kuhinje su projektovane kroz igru geometrijskih formi bele, sive i crne boje na tamnoj pozadini zida.

Pogledajte još neke od ovogodišnjih novih modela kuhinja čuvenih proizvođača Scic Cucine d’italia, Torchetti i Veneta sa ugrađenim Gessi slavinama.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *