Nameštaj i oprema

Dečije sobe – projekti uređenja

Predstavljamo vam rešenja za uređenje dečijih soba koje predlaže engleski proizvođač nameštaja Stemik Living.

Svaka soba pored kreveta standarne dimenzije (90 x 205 cm) sadrži prostor za odlaganje garderobe, radni sto i police za knjige. Prostor je dobro funkcionalno rešen i svaki kutak sobe je dobro iskorišten.

U projektima su korištene jarke boje: narandžasta, zelena, plava i žuta.

Pogledajte rešenja za različite veličine i oblike soba. Pronađite onu koja odgovara vašem prostoru.

Za sobe pravilnog kvadratnog oblika, površine iznad 9 kvadratnih metara predlažemo rešenje koje uključuje krevet, deo za odlaganje garderobe i veliki radno sto.

Prostor za odlaganje se nalazi iznad kreveta ali i u uglu sobe pored radnog dela.

Vrlo praktično rešenje radnog dela uključije otvorene police za knjige, radni sto zaobljenih ivica kao i zatvoreni deo sa ladicama na točkiće koji se lako menja poziciju u radijusu stola.

Ovo praktično rešenje u jarkim bojama će vaša deca sigurno obožavati.

Rešenje za duge a uske dečije sobe dužine od 3,7 metara jeste da se krevet lepo uklopi sa prostorom za odlaganje na jednoj strani sobe. Dubina ormara je 55 cm a kreveta 90 centimetara.

Prostor ispod kreveta može se iskoristiti za smeštanje ladice sa dodatnim dušekom. Ovaj pomoćni ležaj je vrlo praktično rešenje za dečije sobe.

Na prostor za odlaganje iznad kreveta postavite klizna vrata umesto klasičnih vrata na šarke. Ovo će pojednostaviti i olakšati otvaranje.

U dnu sobe, uz prozor, je smešten radni sto. Ivice stola su zaobljene kako ovaj element uređenja ne bi izgledao veliko i masivno u ovoj relativno maloj sobi.

 

Predstavljamo vam dečiju sobu za dvoje dece površine 10 m2. Krevete na dva nivoa sa zanimljivim bočnim stepeništem će vaši klinci obožavati.

Pored dva kreveta u ovu sobu mogu da stane prostor za odlaganje kao i veliki radni sto.

Na osnovi pored pogledajte rešenje pravougaone dečije sobe od 10 m2.

Da bi videli veću sliku, kliknite na nju.

Zelena i plava boja su idealna kombinacija za sobu dečaka.

Ukoliko je vaša dečija soba mala u nju možete da smestite manji ormar, krevet, radni sto i dosta otvorenih i zatvorenih polica.

Ovaj nameštaj, koji vidite na slici iznad, zauzima prostor od 7 kvadratnih metara.

Na slikama ispod pogledajte rešenja uređenja dečije sobe gde je ugao iskorišten za smeštanje ormara a prostor ispod kreveta za smeštanje dodatnog ležaja.

 

(stemik-living.co.uk)

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *