Konkursi

Konkurs časopisa Arhitekton: Treća godišnja nagrada

Časopis Arhitekton bira 33 arhitekte svih oblasti, starosti do 33 godine uključujući i studente.

Cilj konkursa je promocija mladih arhitekata i dizajnera iz ove oblasti u Srbiji, regionu i Evropi. Redakcija časopisa Arhitekton osim organizacije ima ulogu i da autore koji budu izabrani promoviše na svim pomenutim teritorijama i pomogne im u ličnoj promociji kod konkretnih poslovnih subjekata. Nakon izbora autora biće organizovana promotivna putovanja, izložbe i izrada specijalnog izdanja 33/33. Konkurs podržavaju mnoge kompanije i državni organi Republike Srbije.

ŠTA?
arhitektonkonkurs3Potrebno je poslati projekte izvedenih objekata, idejnih rešenja ili projekte bilo koje vrste, koji reprezentuju Vaš rad i dovoljno su dobri da Vas svrstaju među 33 najtalentovanije arhitekte u zemlji.

DO KADA?
Konkurs je otvoren do 1. aprila 2013. godine kada će se obaviti žiriranje, nakon čega će biti objavljeni rezultati, vreme i mesto održavanja izložbi, kao i plan promocije pobednika u zemlji i inostranstvu.

KAKO?
Radove je potrebno poslati na dva panoa dimenzija 68,1/84 cm i u digitalnom obliku (pdf, psd) postavljanjem na neki od sajtova za deljenje fajlova (sand-space, rapidshare i sl.), a link za preuzimanje proslediti na [email protected].
Za dodatne informacije o konkursu i planu aktivnosti: [email protected]

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *