Opremanje

Izlaz na krov nikad nije bio jednostavniji i bezbedniji

Renomirani danski proizvođač krovnih prozora VELUX u svom asortimanu od sada ima i model GVT koji nudi izlaz na krov s neklizajućim gazištem u donjem delu.

Izlaz za krov na nenastanjena potkrovlja GVT 103 je sigurno i bezbedno rešenje. GVT 103 pruža građevinarima, dimnjačarima i ostalim majstorima lak pristup krovu bez potrebe za dodatnim održavanjem. Napravljen je od poliuretana otpornog na vremenske prilike i u kompletu je s dvostrukim staklom, ventilacijom i integrisanom opšivkom. Postoji opcija za levo ili desno bočno vešanje.

velux-GVT-3

Ovaj VELUX proizvod obezbediće vam lak pristup krovu bez rizika od oštećenja crepa kako biste ga očistili od lišća, snega ili leda.

velux-GVT-2

GVT 103 je dostupan u crnoj boji, veličine je 54×83 cm a primenjuje se na kosim krovovima nagiba od 20 do 65 stepeni.

velux-GVT-5

Za model GVT, VELUX nudi pet godina garancije.

velux-GVT-4

Svetlosni otvor VLT 1000

VLT 1000 je svetlosni otvor s gornjim vešanjem namenjen prvenstveno za neizolovana i nenastanjena potkrovlja. Otvara se ka spolja i ima tri pozicije za ventilaciju. Okvir je napravljen od borovine, ima integrisanu opšivku, a spoljašnji okvir obložen je metalom tako da nije potrebno posebno održavanje.

velux-GVT-1

Krilo može da se otvara sa strane ili odozgo na gore, dok prozorsko okno sadrži dvostruko flotirano staklo. Isporučuje se u veličinama 45×55 i 45×73 cm. VELUX nudi 2 godine garancije za ovaj model.

velux-GVT-6

Više informacija o ovim modelima prozora možete na naći na sajtu VELUX-a.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *