Opremanje, Promo

Nega na dugme: Grohe predstavio novu WC šolju s tuširanjem

Sensia Arena kombinuje najbolje od dva sveta – nemački dizajn i izradu sa jedne strane, i japansku spa kulturu sa druge.

Ništa ne čisti tako temeljno i nežno kao voda, zar ne? Ono što već dugo uzimamo zdravo za gotovo u smislu pranja ruku ili tuširanja, sada se sve više ceni i prilikom upotrebe WC-a. Zato je tu WC šolja Sensia Arena koja čisti i osvežava osetljivu kožu bez izlaganja papiru ili hemikalijama. Ima li šta prirodnije od iskorišćavanja snage vode za čišćenje i upotrebe toplog vazduha za nežno sušenje? Nova WC šolja iz Grohea pruža upravo to!

Mlaznice su izrađene od antibakterijskih materijala i automatski se ispiraju pre i nakon svake upotrebe

Vrsta i način mlaza koji čisti intimnu regiju može se odabrati prema sopstvenim željama.

Nova WC šolja Sensia Arena se zahvaljujući svojim izgledom lako uklapa u svaki stil uređenja kupatila. Međutim, njena ugradnja moguća je samo uz kompletno renoviranje kupatila. Jedan od razloga je i taj što ova šolja ima protočni grejač vode za koji je potrebno obezbediti struju.

Ali jednom kada se ugradi, Sensia Arena će postati nezamenljiva. Vrsta i način mlaza može se odabrati prema sopstvenim željama. Od standardnog tuša do lady tuša ili dvojnog tuša, od oscilirajućeg do masažnog mlaza – svaki korisnik može podesiti postupak čišćenja prema svojim ličnim potrebama.

Sensia Arena zahteva izvod struje

Pogledajte kako radi ova šolja:

Bez kamenca i prljavština

Zahvaljujući tehnologiji AquaCeramic na keramičkoj površini stvara se glatki hidrofilni sloj na koji se prljavština i kamenac ne mogu uhvatiti. Takođe, sistem Triple Vortex omogućava dobro ispiranje zahvaljujući istovremenom ispiranju iz tri izlaza za vodu. Pošto ova šolja nema rub, čišćenje je olakšano a i onemogućeno je prskanje tokom ispiranja.

WC šoljom možete upravljati putem daljinskog upravljača ili sa mobilnog telefona

Bez mirisa i dodirivanja

Sensia Arena je opremljena sistemom za izvlačenje neprijatnih mirisa. Dok vazdušni štit oko šolje zadržava vazduh unutar WC-a, drugi ventilator izvlači neugodne mirise iz školjke kroz posebni karbonski filter.

Šolja je opremljena i vrlo pametnim funkcijama pa će se tako sama podići poklopac kada joj se približite. Poklopac se takođe automatski spušta nakon korišćenja, bez da korisnik mora da ga dodirne. Veoma je zgodno i ugrađeno noćno svetlo pa ne morate paliti rasvetu kada noću idete u toalet.

E, tako se ide u WC!

Foto: Grohe

Kad ste već ovde…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

  1. Maja

    Zdravo.
    Koja je cena ove wc solje? I da li je ima kod vas u prodaji?

Ostavite odgovor

Obavezna polja *