Prijave za Velux nagradu do 31. januara 2021.
Konkursi

Još samo 7 dana za prijavu na Bringing Light to Life nagradu

VELUX vas podseća da se do kraja januara prijavite na Bringing light to life internacionalnu nagradu

Iskoristite poslednju nedelju prijava na 7. po redu internacionalnu nagradu Bringing light to life. Uvođenje dnevne svetlosti i svežeg vazduha u stambene i javne prostore su ideje vodilje kao i prethodnih godina. Čekamo vaša inovativna VELUX rešenja!

Vaša priča

Ovogodišnja tema je Let your story become the winner, a VELUX poziva arhitekte koji će svojim inovativnim projektima da ispričaju neku novu priču, inspirisanu dnevnom svetlošću.

 Drage kolege arhitekte, podelite sa nama svoje poslednje projekte i ideje vezane dnevnu svetlost u prostoru, uz implementaciju VELUX krovnih prozora za kose i ravne krovove, svetlosnih tunela i drugih VELUX proizvoda.

Svoje projekte možete prijaviti ovde do 31. januara 2021. u dve kategorije: renoviranja i nova gradnja. Obe kategorije će biti segmentisane na kuće, stambene kuće/ višespratnice i javne zgrade. Posle ocenjivanja od strane internacionalnog žirija, pobednici će biti proglašeni 2021. na zvaničnoj ceremoniji u Rumuniji. Tačan datum se još uvek ne zna, zbog situacije sa Covid virusom, ali svakako ćemo blagovremeno obavestiti.

Svoje projekte možete do 31. januara 2021. u dve kategorije: renoviranja i nova gradnja.

Nagrada Bringing light to life svake godine okuplja učesnike iz Bugarske, Bosne i Hercegovine, Rumunije, Srbije, Crne gore, Makedonije i Turske. Kako provodimo više od 90% vremena unutra, nedostak dnevne svetlosti i svežeg vazduha se odražava na zdravlje i raspoloženje. Zbog toga radimo na tome da u kuće i zgrade unesemo više dnevne svetlosti i vazduha. Dnevno svetlo utiče na našu koncentraciju, produktivnost, zdravlje i bioritam. Bez njega jednostavno – ne možemo.

Nagrade

  • Glavna nagrada
  • Porodične kuće –  Renoviranja
  • Višestambene kuće – Renoviranja
  • Javne zgrade – Renoviranja
  • Porodične kuće –  Novogradnja
  • Višestambene kuće – Novogradnja
  • Javne zgrade – Novogradnja

Kako se prijaviti

Za prijavu radova potrebni detalji su: osnove, fasada, preseci, kao i kratak tekst sa opisom ideje. Dodatni detalji, 3D vizualizacija, fotografije i informacije su dobrodošli. Vizualizovani projekti imaju prednost u ocenjivanju. Mogu učestvovati i radovi iz 2019. i 2020. godine pod uslovom da se nisu prijavljivali prethodnih godina. Takođe, projekti mogu biti završeni u prethodne dve godine, ili u izgradnji.

Za više informacija posetite https://bll.velux.com/en/.

 

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *