Aktuelno

Kako će izgledati Regent Hotel Residences u Porto Montenegru

Kompanija Adriatic Marinas iz Tivta počinje izgradnju novog hotela u Porto Montenegru, površine na parceli od 13.000 kvadrata vredan 35 miliona evra.

Nova zgrada imaće 94 apartmana, koji će biti opremljeni kao hotelske jedinice, kao i niz komercijlnih prostora za razvoj malih biznisa, mahom iz Crne Gore.

Objekat nazvan Regent Hotel Residences gradiće se sa severne strane zgrade luksuznog hotela Regent i zamišljen je kao svojevrsni nastavak tog objekta. To znači da će kupci stanova u novoj zgradi učestvovati u takozvanom hotelskom rental-pool-u hotela Regent, pa će se i ti stanovi moći izdavati preko servisa hotela Regent Porto Montenegro, piše eKapija.

regent-hotel-residences-2

Kada nove hotelske rezidencijalne jedinice u Porto Montenegru postanu operativne, očekuje se da će zaposliti dodatnih 80 ljudi na poslovima pružanja usluga vlasnicima jedinica i gostima hotela, koje su jednake uslugama u hotelu sa 5 zvezdica.

regent-hotel-residences-3

Ukupna vrednost investicije predviđena je na oko 35 miliona evra, a očekuje se da će zgrada biti završena do leta 2017. godine.

regent-hotel-residences-4

Arhitekte Porto Montenegra, u saradnji sa međunarodno priznatom arhitektonskom kompanijom WATG i lokalnim projektantima, zamislili su novu zgradu kao „savremene, luksuzne apartmane, svaki sa posebno pejzažno oblikovanom terasom, inspirisane stilom italijanske rivijere, u skladu sa crnogorskom primorskom arhitekturom.

regent-hotel-residences-5

Centralno obeležje novog objekta biće uređeno dvorište za vlasnike hotelskih rezidencijalnih jedinica sa palmama i drugim biljkama, kafe-barom, te čak tri bazena od kojih će jedan, otvoreni, dužine 25 metara biti zagrejavan, što će omogućavati njegovo korišćenje tokom čitave godine. Zgrada će posebnom pešačkom pasarelom, namenjenom za goste hotela, biti povezana sa susednim objektom hotela Regent.

regent-hotel-residences-6

Pogledajte i kako će izgledati turistički kompleks Ljuštica Bay.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *