Izdvojeno, Nameštaj i oprema

Kako radne stolove uklopiti s nameštajem u dnevnoj sobi

Nemate radnu sobu u stanu a potreban vam je prostor za rad? Najčešće rešenje je pridruživanje radnog kutka dnevnom boravku. Pogledajte kako to možete izvesti a da izgleda lepo.

Ukoliko radni sto želite da uklopite s dnevnom sobom, prvo treba da obratite pažnju da se on stilski uklopi s ostatkom nameštaja u enterijeru. Baš kao što je to uradio poznati italijanski proizvođač nameštaja Novamobili, čije modele možete videti na priloženim slikama, tako bi i u vašoj sobi radni kutak trebao da bude nenametljiv ali i funkcionalan.

radni-sto

Radni sto u obliku slova L je vrlo zgodno i elegantno rešenje. Ispod stola je postavljena otvorena polica koja može služiti za knjige ili da se iznad nje postavi TV a sama polica da služi kao polica za električne uređaje.

radni-sto-1a

Pojedini modeli radnih stolova služe ujedno i kao police za televizor dok je poluotvorena polica za knjige potpuno odvojena.

radni-sto-3

Kombinacija materijala kao što su metal i drvo u ovom slučaju su dali zanimljivu, pomalo retro formu radnog stola.

radni-sto-6 radni-sto-7

Da bi sto izgledao masivno, radna ploča je gerovana pod uglom od 45 stepeni.

radni-sto-5

radni-sto-4

Radni sto sa belim metalnim nogarama i ostrvom kao zasebnim elementom izgleda odlično. U ostrvcu su napravljene otvorene police ali i zatvoreni elementi za ladice.

radni-sto-8 radni-sto-9

Ukoliko ćete praviti nameštaj po meri, proverite kolike su optimalne visine radnih stolova.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *