Da li je velika površina uslov za luksuzno uređenje? Ovaj primer malog stana u Ukrajini dokaz je da mali stanovi kreativnim rešenjima mogu da izgledaju vrlo skupo.

Dizajner enterijera Olga Akulova iskoristila je par trikova kao i kvalitetne materijale i nameštaj pri uređenju ovog malog stana.

Duga i uska dnevna soba je napravljena zanimljivom podizanjem parketa na površinu zida a na podu, umesto tepiha, iscrtane su njene konture. Dve velike slike su upotpunili zid iza sofe.

Nameštaj i zidovi su bele boje, koja se preporučuje za male stanove. Polica za TV je obložena keramičkim pločicama koje su korištene i za oblaganje par stepenika koji vode ka spavaćoj sobi i kupatilu.

uredjenje malog stana

mali-stan

uredjenje-dnevne-sobe

Duga i uska kuhinja je zanimljivo rešenja postavljanjem prostora za odlaganje u crnoj boji na jednu i kuhinjskih elemenata na drugu stranu. Mesto je našao čak i mali šank sto sa dve barske stolice.

mala-trezarija

detalj-kuhinje

kupatilo

Povezano: Mali stan sa zidnim krevetom

Ukoliko vas interesuju rešenja za male stanove, pogledajte stan na dva nivoa kao i kako postaviti krevet u dnevnu sobu a da se on uopšte ne vidi.