Salon Furnix u Beogradu; Foto: Sara Pilipović
Promo

Gde kupiti dobre kancelarijske stolice? Pronašli smo pravo mesto u Beogradu

Ukoliko ste u potrazi u potrazi za kvalitetnim kancelarijskim nameštajem, salon Furnix u ulici Dimitrija Tucovića 52 je prava adresa za vas.

Obezbeđivanje kvalitetnog prostora za rad danas je imperativ za svakog poslodavca. Uslovi rada često mogu biti važniji i od ekonomskog aspekta pa je važno da se zaposlenom obezbediti ne samo lep i funkcionalan enterijer, već i da mu se obezbedi kvalitetna radna stanica koja je prilagodljiva različitim situacijama. Udobna kancelarijska stolica i funkcionalan radni sto su najvažniji aspekti efikasnosti u radu.

Međutim, gde pronaći dobre kancelarijske stolice i stolove koji će i svojim dizajnom i svojom funkcionalnošću uklopiti u zahteve korisnika?

Velika ponuda kancelarijskog nameštaja; Foto: Sara Pilipović

Udobna kancelarijska stolica i funkcionalan radni sto su najvažniji aspekti efikasnosti u radu.

NowyStyl skoro 30 godina pomaže ljudima širom sveta da urede svoje kancelarije i javne prostore – stadione, putničke terminale, multifunkcionalne sale, bioskope i pozorišta.

Rade svoj posao sa strašću i poštovanjem životne sredine, a ovaj pristup im je omogućio da postanu lideri u industriji nameštaja.

Foto: Sara Pilipović

Bogat portfolio

Od svog osnivanja 1992. godine pa do danas, NowyStyl je proširio svoj portfolio novim brendovima. Godine 2003. kompanija BN Office Solution pripojena je NowyStyl-u.

Potom je 2006. godine u sastav kompanije ušao i Forum seating čija je osnovna delatnost proizvodnja sedišta za forumsko sedenje, od stadiona do pozorišta.

Pet godina kasnije u sastav NowyStyla ulazi i nemački proizvođač Grammer Office kao i Rohde & Grahl. Ali to nije kraj pridruživanju. Švajcarski brend Sitag takođe se pridružuje grupaciji 2015. godine.

Foto: Sara Pilipović

NowyStyl isporučuje svoj nameštaj u više od 100 zemalja sveta među kojima je i Srbija.

Danas, NowyStyl isporučuje svoj nameštaj u više od 100 zemalja sveta, a svoja predstavništva imaju u 19 zemalja Evrope kao i na Bliskom istoku.

Kompaniju NowyStyl čine ljudi različitih nacionalnosti, kultura, ličnosti, talenata i kompetencija. Ono što ih spaja jesu iste vrednosti koje slede.

Foto: Sara Pilipović

Salon u Beogradu

Uvoznik ovog brenda za Srbiju je Furnix d. o. o. sa sedištem u Beogradu, u ulici Dimitrija Tucovića broj 52.

U ovom salonu prošle nedelje napravljena je promocija brenda NowyStyl kada su ugošćene arhitekte i ostala zainteresovana lica koja su u potrazi za kvalitetnim kancelarijskim nameštajem.

Foto: Sara Pilipović

Poziv za vas

Posetite salon u ulici Dimitrija Tucovića 52 u Beogradu ili se informišite o celokupnoj ponudi NowyStyl nameštaja na internet adresi Furnix d. o. o.

 

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *