Aktuelno, Sajmovi

Knauf Insulation na Sajmu građevinarstva

Knauf Insulation Srbija će se na ovogodišnjem 38. Međunarodnom sajmu građevinarstva predstaviti Kalkulatorom energetske efikasnosti, gde će zainteresovani posetioci moći da na licu mesta izračunaju koliko mogu da uštede uz pravilnu termoizolaciju stambenih objekata.

Kalkulator energetske efikasnosti je aplikacija krajnje jednostavna za upotrebu, koja kroz samo nekoliko koraka izračunava koliko novca se troši za zagrevanje kuće ili stana, u zavisnosti od različitih parametara, kao što su lokacija, vrsta zidova, grejana površina itd. Pored cene grejanja, korisnici dobijaju i podatak koliko bi uštedeli ako bi koristili adekvatnu termoizolaciju. Osim ušteda u novcu, uz dobru izolaciju stambenog objekta povećava se komfor i svakodnevni kvalitet života.

Kalkulator energetske efikasnosti kompanije Knauf Insulation do sada je promovisan na Sajmu građevinarstva u Kragujevcu i Skoplju, na Sajmu zelene gradnje, a uskoro će moći da ga koriste klijenti ekspozitura nekih banaka. Ova aplikacija može se isprobati na internet adresi www.kamenavuna.com.

Kao deo Knauf Grupe, Knauf Insulation predstavlja jedno od najcenjenijih imena u svetu termoizolacije. Sa proizvodnjom u Evropi, Rusiji, Velikoj Britaniji i Sjedinjenim Američkim Državama, godišnji prihod od prodaje premašuje iznos od 1,5 milijarde evra.

Proizvodi Knauf Insulation-a namenjeni su toplotnoj, zvučnoj i protivpožarnoj izolaciji svih delova konstrukcije, kako u zgradarstvu, tako i u industriji, a ono po čemu se Knauf Insulation proizvodi izdvajaju jeste kvalitet, koji objektu, za razliku od konkurentskih proizvoda, garantuje vek trajanja koliko i samog objekta i pomoću kojih se na najkvalitetniji način rešava pitanje termoizolacije.

Knauf Insulation posvećen je održivom razvoju i očuvanju prirodne sredine zato što svoje proizvode, namenjene zvučnoj i termoizolaciji, pravi od materijala koji mogu da se recikliraju i nisu štetni za zdravlje i okolinu.

Sajam građevinarstva u Beogradu biće održan od 24. do 28. aprila na Beogradskom sajmu. Ta manifestacija je najznačajniji specijalizovani sajam iz oblasti građevinarstva u jugoistočnoj Evropi.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *