Promo, Sajmovi

Knauf Insulation na sajmu lokalne samouprave

Pod pokroviteljstvom Ministarstva regionalnog razvoja otvoren je IV Sajamu lokalne samouprave i XI međunarodni sajam preduzetništva “Biznis baza 2012”.

Kompanija Knauf Insulation zajedno sa opštinom Surdulica ima zajednički štand na Sajmu, koji je počeo 29. novembra i traje do 1. decembra 2012. godine u hali 1 Beogradskog sajma.

Posetioci će biti u prilici da se tokom trajanja Sajma upoznaju sa proizvodima kompanije Knauf Insulation, liderom u promovisanju niskoenergetske i održive gradnje, i potencijalima koje opština Surdulica nudi u privrednom i turističkom smislu.

“Kompanija Knauf Insulation jedna je od lidera na tržištu mineralnih vuna u Srbiji i regionu. Ono po čemu su naši proizvodi prepoznatljivi jeste učinak koji pružaju u energetskoj efikasnosti širom sveta, a da mnogi i ne znaju da taj proizvod dolazi upravo iz Srbije, iz Surdulice”, rekao je Tihomir Civkarovski, generalni direktor Knauf Insulation Srbija.

 

Knauf Insulation, deo Knauf grupacije i treći po veličini prozvođač izolacionih materijala u svetu posluje na teritorije opštine Surdulica od 2005. godine , kao najveći domaći proizvođač kamene mineralne vune. Knauf Insulation danas je jedno od najuspešnijih preduzeća na jugu Srbije, koje neguje društvenu odgovornost prema mestu u kome posluje, kao značajan deo kompanijske politike.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Оставите одговор

Obavezna polja *