Konkursi

Konkurs za idejno rešenje tri gradska prostora u centru Beograda

Poziv na učestvovanje u konkursu za idejno rešenje javnih prostora u opštini Stari grad.

Gradska opština Stari grad, u saradnji sa Društvom arhitekata Beograda, na osnovu zaključka Veća opštine, oglašava Javni poziv za prikupljanje ponuda u postupku – Konkursa za dizajn za izbor urbanističko-arhitektonskog rešenja za tri lokacije – javna gradska prostora – na teritoriji Gradske opštine Stari grad i to: Skver kod kafane „Stara Hercegovina“, Skver Mire Trailović i Skver kod OŠ „Mihailo Petrović Alas“.

Pravo učešća na konkursu imaju sva lica sa stečenom visokom stručnom spremom iz oblasti arhitekture, pejzažne arhitekture i dizajna. Konkursna dokumentacija se može preuzeti sa sajta Društva arhitekata Beograda. Više informacija na 011/3230-059 ili 3239-754.

stari-grad-beogradRok za postavljanje pitanja je do 04.03.2013. godine. Pitanja slati na adresu raspisivača: Društvo arhitekata Beograda, Beograd, Kneza Miloša 7, faks broj 011/3239-754 ili [email protected] Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Odgovori Žirija na postavljena pitanja će biti postavljena na internet strani Društva arhitekata Beograda u roku od sedam dana i isti će biti dostupni na internet strani.

Rok za predaju radova je 02.04.2013. godine do 15,00 časova u prostorijama Društva arhitekata Beograda, Beograd, Kneza Miloša 7/ III.

Više informacija o konkursu na sajtu DAB.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *