Regionalni projekti

Ljupka kuća u okolini Ljubljane

Na samo 20 minuta od centra glavnog grada Slovenije smestila se vila koja svojom pitomom arhitekturom ne remeti brdoviti okoliš.

Arhitektonski biro Multiplan Arhitekti imao je zadatak da porodičnu kuću smesti na brdašće i da se pritom maksimalno uklopi u ambijent. Klijenti, kojima je dosta betona i buke, želeli su mirnu kuću od prirodnog materijala u kojoj mogu da uživaju. Rezultat je kuća smeštana na nadmorskoj visini od 700 metara koja pruža fantastičan pogled na dolinu pogotovo iz spavaćih soba smeštenih na spratu.

Moderan enterijer, savremena tehnika i prirodni materijali odlično se nadopunjuju i čine ovaj dom atraktivnim i nesvakidašnjim.

kuca-slovenija-1 kuca-slovenija-2 kuca-slovenija-3 kuca-slovenija-4kuca-slovenija-5 kuca-slovenija-6 kuca-slovenija-7 kuca-slovenija-8kuca-slovenija-9 kuca-slovenija-10 kuca-slovenija-11 kuca-slovenija-12kuca-slovenija-13 kuca-slovenija-14 

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

  1. Vesna

    Lepo je vizuelno šetati predivnim gradjevinama, punim sunca, razuđenim, elegantnim…Enterijeri i eksterijeri iz mojih snova.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *