Locherber Milano parfemi za dom izgledaju kao skulpture; Foto: Gradnja
Promo

Ovi parfemi za dom i kancelariju su idealan novogodišnji poklon

Zahvaljujući italijanskom dizajnu bočica, Locherber Milano parfemi za dom izgledaju kao skulpture.

Da li vam se ikada desilo da vas je poznati miris vratio u prošlost i podsetilo na neki događaj? Ponekad je dovoljan samo miris cimeta ili vanile da vas vrati u detinjstvo.

Uspomene koje ožive zahvaljujući čulu mirisa toliko budu živopisne da nas u potpunosti vrate u vreme kada se to desilo. Ne samo da se prisetimo događaja, nego se u potpunosti osećamo onako kako smo se tada osećali a svaki detalj nam je potpuno jasno prikazan u mislima.

Veza između sećanja i mirisa je toliko jaka da nas može u potpunosti vratiti kroz vreme da proživimo iskustvo po sećanju u gotovo istom obliku. U ovo vreme pandemije kada ne možemo nigde da putujemo, ipak postoji način da se vratimo u Italiju i druga omiljena mesta na svetu, zahvaljujući mirisu.

Postoji način da se vratimo u Italiju, u zemlju koju vole svi oni koji cene dizajn i lepotu, zahvaljujući mirisu.

Osnovan u Milanu, Locherber Milano luksuzni je brend životnog stila i mirisa sa zalaganjem za očuvanje italijanskog zanatskog talenta i umeća. Ovi ekskluzivni parfemi za dom i poslovne prostore, 100% made in Italy, rezultat su više od 40 godina iskustva u ovom polju.

Kao porodična kompanija, Locherber Milano se ponosi svojim korenima, kao i spojem italijanske strasti i švajcarske preciznosti. Nudeći specifičnu dozu luksuza i eteričnih mirisa, ovi mirisi su zato i idealan poklon za drage osobe ali i poslovne partnere.

Ovi ekskluzivni parfemi za dom, 100% made in Italy, rezultat su više od 40 godina iskustva u ovom polju.

Svi Locherber Milano parfemi pakuju se u staklene bočice sa različitim tipovima zatvarača klasičnih i prirodnih formi od drveta i drugih plemenitih materijala. Ovako dizajnirane bočice od 250 pa sve do 5.000ml, poslužiće kao integralni deo svakog enterijera jer izgledaju kao skulpture.

Neodoljivi gift-setovi spremni za slanje

U salonu Mermeta, ekskluzivnog zastupnika proizvoda Locherber Milano za Srbiju, u ponudi je kompletna kolekcija mirisa za dom. Od difuzera s mirisom burbon vanile, preko mirišljavih vrećica i sveća koje mirišu na Kapri i cimet, do gelova za tuširanje i krema za telo koji od vaš dom pretvaraju u spa oazu.

Ekskluzivni Locherber Milano proizvodi dostupni su i u specijalnim gift setovima pogodnim za predstojeće novogodišnje i božićne praznike jer su spakovani u luksuzno pakovanje spremno za slanje poštom.

Potražite više informacija

Više informacija o Locherber Milano potražite u salonu Mermeta – Design & Furniture na Novom Beogradu, Omladinskih brigada 86e ili posetite njihov sajt.

 

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *