Za 100 LVT dezena moguće je birati upotrebnu klasu materijala, sistem ugradnje, dizajnerski efekat, format.
Materijali, Promo

Inspirativni, ekološki i otporni: 100 LVT dezena za kreiranje savremenih prostora po vašoj meri

Pažljivo slušajući partnere i kupce u prethodnom periodu, Tarkett je započeo projekat LVT 100 koji za krajnji cilj ima da jedan katalog od 100 dezena bude osnova za izuzetno široku ponudu svih LVT materijala koje Tarkett nudi na tržištu.

Često je dolazilo do pitanja zašto dezen iz jedne kolekcije ne može biti proizveden u drugoj bez obzira što se razlikuje konstrukcija ili upotrebna klasa materijala. Iz tog razloga je kreiran projekat LVT 100 u sklopu koga se u ovom momentu nalaze sledeće kolekcije:

  • Glue down konstrukcija: ID Inspiration 70, ID Inspiration 55, ID Inspiration 30
  • Click konstrukcija: ID Inspiration click HT 70, ID Inspiration click solid 55, ID Inspiration click solid 30

Od sada, u okviru odabranih 100 LVT dezena moguće je birati upotrebnu klasu materijala, sistem ugradnje, dizajnerski efekat, format.

Za više informacija, informišite se ili zakažite sastanak u BG showroomu.

TEKTANIUM površinska zaštita

Tarkett LVT podovi su tretirani sa novom površinskom zaštitom Tektanijum koja pruža nenadmašnu otpornost na habanje, ogrebotine i fleke. Samim tim ga čini i lakšim za održavanje.

Takođe veoma bitno je što Tektanijum površinska zaštita doprinosi mat prirodnom izgledu poda. Pruža najbolju ultra mat završnu obradu na tržištu, koja je dosledno vidljiva iz svih uglova. Tektanijum je jedini PU premaz na tržištu koji kombinuje sve ove karakteristike.

Tektanijum za mat prirodni izgled poda

Pogledajte razliku između standardne i Tektanijum površinske zaštite:

Prirodan dizajn LVT podova

Skenirani uzorci iz prirode pronalaskom visokokvalitetnih sirovina i digitalna štampa u visokoj rezoluciji doprinose prirodnom i realističnom dizajnu LVT podova.

Prirodni i realistični dizajn LVT podova
Prirodan izgled LVT-a

Repeticija dasaka

U sklopu koncepta LVT 100 postoje Naturals dezeni koji prikazuju visoku definiciju sa neponovljivim motivima do 12 m². Samim tim što do 12 m² ne možete pronaći dve iste daske, ova mogućnost čini LVT pod prirodnijim nego ikada pre.

Nema dve iste daske

Pogledajte i video koji govori više o neponovljivim motivima do 12 m²:

Ekološki kontrolisani materijali

Tarkett je jedini proizvođač podnih obloga koji koristi boje na vodenoj osnovi prilikom digitalne štampe na vinilu, čime se doprinosi veoma niskoj VOC emisiji (manje od 10 μg/m3). Doprinosi kvalitetu vazduha u zatvorenom. Takođe, ovi podovi doprinose dobijanju sertifikata za zelenu gradnju. Svi LVT podovi su proizvedeni bez upotrebe ftalata, dok LVT podovi koji se postavljaju lepljenjem sadrže i do 40,7% recikliranih proizvoda.

Ovi podovi doprinose dobijanju sertifikata za zelenu gradnju.

Podsetimo se, šta je to LVT?

Najbrže rastuća kategorija podova u svetu koju odlikuje veliki izbor dezena (kamen, drvo, tekstil…) i formata. Nudi mogućnost kombinovanja različitih dimenzija, samim tim i kreiranje jedinstvenih personalizovanih podnih šema.

Veliki benefit mu je akustika i toplina, što je odlično za prostore visoke frekvencije, ali i za one koje provode mnogo vremena stojeći (npr. zaposleni u tržnim centrima).

Birajte dezene LVT-a: kamen, drvo, tekstil…

Više o LVT kolekcijama pronađite na tarkett.rs sajtu.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Оставите одговор

Obavezna polja *