Mapa gradilišta Srbije na portalu Gradnja.rs
Aktuelno

Preko 800 objekata na Mapama gradilišta Srbije

Najlakši način da proverite ko i šta zida u vašem komšiluku ili na željenoj lokaciji, jeste servis Mapa gradilišta portala Gradnja.rs.

Nakon dva i po meseca od lansiranja Mapa gradilišta za građevinsku sezonu 2019 na nju je uneto preko 800 gradilišta širom Srbije – tačnije, na današnji dan, 814. Najveći broj gradilišta je u Beogradu i Novom Sadu, međutim ne zaostaju ni podaci vezani za Niš, Pančevo, Suboticu, Kruševac, Kragujevac… Većinom su u pitanju stambeni objekti, ali su Mapom pokriveni i tržni centri, poslovni kompleksi, obrazovne institucije, saobraćajnice, verski objekti, objekti kulture pa čak i fabrike i aerodromi.

Kliknite na gradilište da biste dobili detaljne informacije i pogledali fotografije

Najveći broj gradilišta je u Beogradu i Novom Sadu, međutim ne zaostaju ni podaci vezani za Niš, Pančevo, Suboticu, Kruševac, Kragujevac…

Mapa gradilišta Srbije se ažurira svakodnevno, a da se radi o servisu koji je zaista koristan govori i podatak da je lansiranja nove Mape za sezonu 2019 ona pregledana više od 42.000 puta.

Veliki doprinos Mapi dali su i sami posetioci portala Gradnja.rs koji su nesebično podelili podatke o novim gradilištima s nama. Ako ste i vi primetili novo gradilište koje ne postoji na našoj mapi, pošaljite nam fotografiju gradilišta, građevinske table, lokaciju gradilišta, kao i druge informacije vezane za objekat na [email protected].

Besplatna Mapa gradilišta

Korišćenje Mape gradilišta je potpuno besplatno, i može joj se pristupiti i preko desktopa i preko mobilnog telefona ili tableta. Mapa se koristi kao i standardna Google Mapa, a opcija za pretragu pomoći će vam da lakše pronađete adresu, investitora ili projekta. Mapi gradilišta možete pristupiti ovde.

Kad ste već ovde…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *