Indikator budućih kretanja u delatnostima građevinarstva; foto: Gradnja.rs
Sajmovi

Na Sajam građevinarstva 2020. sa maskama u novom terminu

46. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE održaće se pod kupolama Beogradskog sajma koji je služio kao privremena bolnica za smeštanje lakše obolelih lica od virusa Covid19.

„Kako bismo imali dovoljno vremena da na profesionalan i kvalitetan način organizujemo sajam po svim standardima koje smo svi zajedno postavili prethodnih godina predlažemo da novi termin sajma (građevinarstva) bude od 24. do 27. juna 2020. godine.“ – navodi se u saopštenju uprave Beogradskog sajma.

Sajam građevinarstva održaće se od 24. do 27. juna 2020. godine. Naravno, nošenje maski i rukavica biće obavezno.

Zbog izbijanja pandemije koronavirusa, Sajam građevinarstva je prvobitno odložen za period od 10. do 13. juna 2020. godine uz napomenu da će to biti moguće „ukoliko okolnosti i odluke nadležnih institucija to budu dozvoljavale.“

Okolnosti su očito takve da 46. po redu Sajam građevinarstva mora biti pomeren još dve nedelje kasnije pa će se on zapravo održati od 24. do 27. juna 2020. godine. Naravno, nošenje maski i rukavica biće obavezno.

„Slušajući savete struke sajam SEEBBE biće organizovan uz sve neophodne mere zaštite koja ovakva manifestacija zahteva“ – zaključuje se u saopštenju uprave Beogradskog sajma.

Pogledajte i kako je bilo prošle godine na Sajmu građevinarstva.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *