Sajam građevinarstva pomeren je za 11. jun
Sajmovi

Sajam građevinarstva odložen zbog koronavirusa

Novi datum održavanja Sajma građevinarstva pomeren je za jun, ukoliko to situacija dozvoli.

Baš kao što je odložen Sajam nameštaja u Milanu, Bijenale u Veneciji kao i brojne druge manifestacije, i domaći Sajmovi primorani su na slične mere.

Naime, Beogradski sajam sproveo je odluku Vlade Republike Srbije kojom se zabranjuje održavanje javnih skupova u zatvorenim prostorima za više od 50 ljudi. Imajući u vidu dalji razvoj situacije u vezi sa pojavom korona virusa i uvođenjem vanrednog stanja, Beogradski sajam će u narednom periodu odložiti Sajam građevinarstva SEEBBE, a ukoliko okolnosti i odluke nadležnih institucija to budu dozvoljavale, novi termin Sajma građevinarstva je od 10. do 13. juna 2020. godine, navode iz Sajma.

U saopštenju se dodaje da kao kompanija, koja prvenstveno vodi računa o zajednici u kojoj posluje, blagovremeno će obavestiti javnost o daljim aktivnostima i planiranom programu.

Virtuelni sajmovi

Budući da su usled širenja koronavirusa otkazani ne samo sajmovi, već i svi veći skupovi i događaji, popularna dizajnerski sajt Dezeen odlučio je da napravio digitalnu platformu Virtual Milano koja će omogućiti brendovima da ipak lansiraju svoje dizajnerske proizvode koje su svakako namenili da predstave na Milanskoj nedelji dizajna. Tako će se ova poznata dizajnerska smotra prvi put odigrati u onlajn svetu. Više o Virtualnom Milanu pročitajte ovde.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *