Aktuelno, Nameštaj i oprema

Najlepši dečiji kreveti na sprat

Zanimljiva rešenja kreveta na sprat učiniće dečiju sobu prostorom iz snova: mesto na kojem će vaše dete rado da spava i da se igra.

Krevet na sprat sa delom za odlaganje stvari će uštedeti prostor u vašem domu i pomoći vam da povećate površinu za igru u sobi vašeg deteta.

Prikazujemo vam neke od najlepših i najkreativnijih rešenja sa kojim ćete maksimalno da iskoristite mali prostor.

 • Smeštanje kreveta na sprat u ugao prostorije. U ovaj kompaktan prostor je integrisana i biblioteka koja u ovom slučaju služi i kao dodatni oslonac gornjem krevetu. Ušteda prostora je značajna i zbog prostora za odlaganje odeće koja se nalazi uz krevet.

 

 • Krevet na sprat sa baldahimom je rešenje u koje će se vaša deca zaljubiti. Visina gornjeg kreveta je na svega 100 centimetara tako da je ovo rešenje pogodno i za mlađu decu. Spiralno stepenište i ogradica od alminijumskih cevi omogućava lako i sigurno penjanje.

 • Podizanjem merdevina i zaštitnog mehanizma ovi kreveti na sprat se lako sklapaju u zidnu nišu. Ovo je idealno rešenje za vikendice ili stanove u kojima povremeno je potreban krevet više.

 • Krevet na izvlačenje je vrlo popularno rešenje. Gornji krevet je nepomičan dok se donji izvlači po potrebi. Uz krevete su smešteni prostori za odlaganje stvari a za ovu konstrukciju vam je potrebnasoba dužine 3 metra.

 • Prostor ispod kreveta na sprat najbolje je organizovati kao deo za igru. U tu svrhu jastuci na podu dimenzija 60×60 i visine 10 centimetara su idealno rešenje.  Boje jastuka ukombinujte sa zavesama ili kontrukcijom kreveta. Bezbedno i lepo rešenje, zar ne?

 • Krevet vizuelno povežite sa radnim delom i ormarima. Isti materijali i boje će povezati ove tri različite funkcije u jednu celinu.

Naš izbor vam je zasigurno doneo neku novu ideju za uređenje sobe vašeg klinca, zar ne?

(camereragazzi)

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

2 komentara

 1. ada

  savrseno je sve, savrseno!!!

 2. slobodan nastic

  lepe slike kreveta na sprat ,ali gde mogu da se nabave

Ostavite odgovor

Obavezna polja *