Prezentacije

Nano tehnologija u sendvič panelima – ThermalSafe

U organizaciji firme Kingspan i Inženjerske komore Srbije, održaće se stručno predavanje sa prezentacijom na temu „Nov pristup gradnji objekata – Nano tehnologija u sendvič panelima – ThermalSafe“.

Cilj prezentacije je upoznavanje projektanata i izvođača sa novim proizvodima i ponudama  Kingspana koji zauzima  vodeći položaj u svetu svojim projektnim rešenjima, proizvodnjom i isporukom montažnih krovnih, zidnih i fasadnih izolacionih sistema za potrebe svih sektora građevinske industrije. Izolacioni paneli u ponudi Kingspan su sa poliuretanskom, isophenic-IPN, ili, ispunom, od-mineralne-vune.

Kingspan je lansirao novi i revolucionarni THERMALSafe kao dopunu FireSafe Isophenic (IPN) sistem sendvič panela sa visokom protivpožarnom zaštitom. THERMALSafe tehnologija se zasniva na primeni nano čestica u ispuni Firesafe IPN-u. Na ovaj način je smanjena Lambda vrednost na neverovatnih 0,0202W/m2K.

Kingspan paneli su optimalno rešenje za zaštitu od požara na svim tipovima objekata kao i najbolje rešenje za termoizolovanost istih. Pored THERMALSafe i Fire Safe ispune na prezentaciji ce biti predstavljeni i novi proizvodi poput OPTIMO sistema fasade, X-Dek krovnih panela za velike raspone, Power panela i ostalih.

O događaju

Sreda 11. septembar 2012. godine

Inženjerska komora Srbije
Bulevar vojvode Mišića 3! 7/II, Beograd

početak: 13,00 časova

Predavači:
Alan Tomanić, regionalni menadžer
Zoran Dukić, dipl.građ.inž

Prijave na [email protected]  i [email protected]

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *