Arhitektura

Napravite kuću po uzoru na domove Hobita iz Gospodara prstenova

Ako želite da živite ušuškani pod zemljom kao polutani u Okrugu, obratite pažnju na modularne kuće koje pravi Green Magic Homes. 

Novi tip kuća, izvedenih u modularnom sistemu, čine strukturalni elementi koji su dizajnirani tako da omoguće višestruku namenu prostora, kao i pristupa unutrašnjosti objekta. Objekti se prema narudžbini mogu projektovati u različitim kvadraturama i različitim prostornim sklopovima. Nakon sklapanja cela kuća može dobiti završni sloj u vidu trave ili cveća i potpuno se ukopiti u prirodu koja je okružuje.

Kuca za Hobite 01

Moduli su konstruisani tako da se mogu spakovati u standardne kontejnere i tako transportovati do bilo kog mesta na svetu.

Kuća može dobiti završni sloj u vidu trave ili cveća i potpuno se ukopiti u prirodu koja je okružuje.

Kuca za Hobite 02

Komponente ovih zelenih kuća lako i brzo se montiraju. Svaka od njih perforirana je duž ivica preko kojih se međusobno spajaju. Vodovodne i električne instalacije lagano se uklapaju u konstrukciju „ljuske“.

Kuca za Hobite 03

Green Magic Homes kuće svrstane su u održive objekte jer preko svojih zelenih krovova dobijaju adekvatnu toplotnu izolaciju.

Kuca za Hobite 04

Svako ko želi da postane vlasnik ovakve hobitovske kuće može da naruči projekat. Potrebno je da pošalje podatke o terenu na kom bi se kuća instalirala, željenu dimenziju i skice objekta. Povratnu informaciju u formi nacrta klijent dobija u roku od deset dana, piše na sajtu Green Magic Homes.

Kuca za Hobite 05

Pogledajte i kako izgledaju prave kuće Hobita na Novom Zelandu.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *