The Faralda Crane je hotel na jednom sasvim drugom nivou… i to bukvalno.

Ukoliko ste imali želju da se popnete na kran, želja vam se konačno može ispuniti. Naime, The Faralda Crane je zapravo hotel sa samo tri apartmana do kojih se može doći pomoću dva lifta. Dok se do apartmana morate popeti na visinu od tridesetpet metara, na petnaestom metru nalazi se Panoramic Lounge, gde se može uživati u prelepom pogledu na luku Amsterdama.

Faralda Crane Hotel 10

Naziv hotela nosi ime senzualne holandske dame četrdesetih koja je, poznata po provokativnosti ali i ambicioznosti, sinonim za postizanje nemogućeg i ostvarivanje snova, piše na sajtu The Faralda Crane Hotel.

Faralda Crane Hotel 09

Nakon četiri godine borbe da se ovaj hotel, neobičnog izgleda i organizacije, realizuje svoja vrata otvotio je za sve koji su slobodnog duha, pa tako jedan od tri apartmana nosi naziv The Free Spirit Suite, dok se druga dva zovu The Mystique Suite i The Secret Suite.

The Free Spirit Suite

Faralda Crane Hotel 01

Faralda Crane Hotel 02

Osim smeštaja u ekstravagantnim apartmanima, hotel nudi i prostor za organizaciju raznovrsnih događaja kao što su promocije, festivali ali i privatne zabave poput venčanja.

The Mystique Suite

Faralda Crane Hotel 03

Faralda Crane Hotel 04

Faralda Crane Hotel 05

Iako je nedavno otvoren, The Faralda Crane Hotel već je nominovan za tri kategorije prestižne European Hospitality nagrade; Innovation in Service of the Year, Best use of Technology, Hotelier of the Year.

The Secret Suite

Faralda Crane Hotel 06

Faralda Crane Hotel 07

Faralda Crane Hotel 08

Faralda Crane Hotel

Pogledajte još zanimljivih rešenja u našoj sekciji Hoteli.