Opremanje

Novo u Peštanu: Linijski slivnici za tuš kabine

Poznati proizvođač plastičnih cevi iz Aranđelovca predstavio je novi brend na našem tržištu – slivnike Confluo.

Novi Confluo slivnik predstavlja potpuno rešenje za odvod vode u kupatilu. Proizvodi se sa jednim, dva ili tri ulaza i izlazom sa podesivim uglom. Dizajn sifona je kreiran sa visokom funkcionalnošću kako bi se sprečio ulaz gasova iz kanalizacije, pa čak i u slučajevima kada voda u slivniku potpuno ispari.

Na telo slivnika moguće je montirati nosač hidroizolacije koji omogućava montažu na način koji u potpunosti sprečava prolaz vode između slivnika i okolnog betona. Visina slivnika se može povećati praktično neograničeno umetanjem cevi prečnika 110 mm između tela slivnika i slivničke rešetke.

pestan-confluo

Confluo je podbrend kompanije Peštan za slivnike.

pestan-slivnik-1

pestan-slivnik-2

Confluo slivnik proizveden je od visoko kvalitetnog polipropilena, materijala izuzetno pogodnog za kvalitetan drenažni sistem koji ima visoku čvrstoću na pritisak, malu težinu a pritom i ekološki pogodan, otporan na koroziju, udarce i toplotu, jednostavan za održavanje i otporan na hemikalije.

Velika prednost Confluo slivnika je položaj priključka za izliv koji je pozicioniran na istoj visini kao i podloga, što omogućava kompletno čiščenje tela slivnika od taloga.

pestan-slivnik-3

Peštan Premium slivnici

U ponudi se nalaze 4 vrste slivnika: Standard, Premium, Gardino (za eksterijere) i Top (za ravne krovove). Premium slivnici su u obilku linije, niskog profila i zauzimaju malo prostora ispod poda. Rešetka je izrađena od nerđajućeg čelika sa opcionim staklenim dodacima.

pestan-slivnik-4

 

Način ugradnje slivnika

pestan-slivnik-5

 

pestan-slivnik-6

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

4 komentara

 1. Aleksandar

  Postovani,
  Da li se slivnik montira pre betoniranja i postavljanja pločica ili nakon toga?
  Postavio bih obican cetvrtasti odliv i uradio beton i keramiku pa zatim ovakav slivnik pa me zanima da li je to dobar redosled.

  Unapred hvala!
  S postovanjem,
  Aleksandar.

 2. Vesna Trpkovska

  Postavljen mi je Confluo premium liniski sifon 650mm i pri tom majstor je zaboravio da postavi masku za resetku i resetku za dlake. dali mozete da mi to posaljete posebno? Kolko bi me to kostalo? Ja sam iz Makedonije, Skoplje. Kad mi budete odgovorili i ako mi odgovara cena poslacu vam sliku za tacan model da se vidi. Pozdrav Vesna Trpkovska

  1. Sonja Brstina

   Poštovna Vesna, najbolje da kontaktirate direktno Peštan na linku: http://pestan.net/sr/write-us/

 3. Marko

  Koja je razlika izmedju peštenovih slivnika i neke skuplje marke npr. geberit ili aco

Ostavite odgovor

Obavezna polja *