Promo

Obucite svoje kupatilo u Geberit – u trendu od glave do pete

Da li u enterijeru mora sve da bude istog brenda? Naravno da ne. Međutim, treba imati na umu da svi brendovi razvijaju svoje proizvode tako da se međusobno slažu i da tek u kombinaciji daju željeni efekat. Ovo pravilo važi kako prilikom izbora garderobe, tako i prilikom „oblačenja“ vašeg stana.

Sumnjamo da ćete se odlučiti za trpezarijski sto i uzeti četiri međusobno različite stolice, zar ne?

Design meets function

Ista pravila važe i u kupatilu. Danas kada postoje stručnjaci za svaku oblast, trebalo bi poslušati i savete modnog stiliste za kupatilo. Taj stilista je arhitekta ili dizajner, često je to i vodoinstalater, a najčešće smo to mi sami. Kada uređujemo prostor u kome živimo inspiraciju tražimo na internetu, u časopisima, prisećamo se šta nam se dopalo u tuđem kupatilu, neuomorno zagledamo izloge. Sve u nadi da će konačan rezultat biti naš prostor iz snova.

Pored upečatljivog dizajna, izuzetno nam je važno da proizvodi budu kvalitetni i trajni. Geberit je švajcarska kompanija koja objedinjuje ova dva principa više od sto godina. Kao najprodajavniji brend u ovom segmentu u Evropi, ne bi se tu našao da sve gore navedeno nije istina.

Obucite svoje kupatilo u Geberit

Usklađeni enterijer kupatila postiže se pažljivim izborom elemenata. Prepoznatljiv pre svega po ugradnom vodokotliću i upečatljivim tipkama, Geberit je proširio asortiman proizvoda i pružio nam mogućnost da sami kreiramo svoje kupatilo iz snova.

Centralno mesto u kupatilu rezervisano je za umivaonik i ogledalo. Geberit u ponudi ima 10 dizajnerski različitih serija sanitarija, organskog ili geometrijskog oblika, tankih ivica ili nešto robusnijeg izgleda, u kombinaciji sa nameštajem visokog kvaliteta, u različitim bojama i materijalima završne obrade.

Tuš prostor je druga velika površina u kupatilu. Želimo da bude prostran i da ima efikasan sistem odvodnje. Geberit nudi nekoliko različitih rešenja: tuš kanalice CleanLine elegantnih završnih obrada, tuš kade najnovije generacije pod imenom Sestra, zidni tuš sifon ukoliko želimo da nam pod tuš prostora ostane netaknut.

Treće važno mesto u kupatilu je rezervisano za ugradni Geberit vodokotlić i WC šolju. Ugradni vodokotlić se ne vidi, ali njegova tipka se i te kako vidi i može biti onaj detalj koji će dati finalni pečat izgledu vašeg kupatila. Ona dolazi kao šlag na tortu. Zato treba pažljivo birati, a sigurni smo da će među Geberit Sigma tipkama svako naći nešto po svom ukusu jer ima ih više od 100. Razlikuju se po obliku, boji, materijalu, dimenzijama, načinu aktiviranja.

Welness u vašem domu

Treba ugađati sebi i pojedine „neprijatne“ radnje maksimalno olakšati. Zato je Geberit osmislio WC šolju sa inovativnom TurboFlush tehnologijom. Ova WC šolja je Rimfree što znači da nema unutrašnju ivicu ispod koje bi se zadržavale bakterije, a ispiranje se vrši tako da se prilikom oticanja vode stvara vrtlog koji dodatno pere unutrašnjost WC šolje.

Korak dalje je napravljen sa Geberit AquaClean WC šoljom sa funkcijom tuša. Jedinstveno, inovativno rešenje koje će pružiti celodnevni osećaj svežine i čistoće. Ukratko, najsavršeniji oblik održavanja intimne higijene. Ako telo tuširamo da bismo bili čisti i dobro se osećali, zašto to ne bismo radili  i sa najdelikatnijim delovima tela i obezbedili osećaj celodnevne svežine.

Ako obučete svoje kupatilo u Geberit obezbedićete sebi dugotrajno rešenje koje objedinjuje savremeni dizajn, najnovija tehnološka rešenja i, što je najvažnije, osećaj svežine koji vas prati i nadahnjuje tokom celog dana. Zato vas podržavamo da budete neko će sebi da priušti nešto novo i drugačije, dizajnersko umesto konfekcijskog rešenja. Dozvolite da Geberit da budeš vaš lični krojač.

www.geberit.rs

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *