Promo

Napravite wellness kutak u sopstvenom domu

Ima li boljeg osećaja od dolaska kući posle napornog dana na poslu i opuštanja u vašem omiljenom kutku?

Idealno mesto za relaksaciju je kupatilo, a da biste ovaj deo doma učinili svetim mestom za odmor nije neophodno da imate veliku prostoriju.

Bez obzira na kvadraturu, svaki deo vašeg stana ili kuće može postati jedinstveni wellness centar zadovoljstva u kom možete da se opustite, prepustite svojim mislima, maštarenju ili uživate sa dragom osobom u intimnoj atmosferi, a uz sve to doprinesete kvalitetu vašeg zdravlja.

Više ne morate da izlazite iz kuće kako biste uživali u benefitima wellness centra – sada ovakav raj za sva čula možete prirediti u sopstvenom domu.

Infracrvena sauna – izvor zdravlja

Sunčeva svetlost svim živim bićima daje neophodnu energiju, a u sebi, između ostalog, sadrži i infracrvene svetlo. Ovi zraci na ljude imaju terapeutsko dejstvo, te pozitivno utiču na telesnu težinu, uklanjanje bolnih tačaka, poboljšanje cirkulacije i redukciju stresa.

Upravo zbog svega ovoga, infracrvene saune važe za svojevrsan izvor zdravlja te i ne čudi sve veće interesovanje za njihovo kućno implementiranje.

Efikasna detokcikacija u parnom kupatilu

Blagodeti parnog kupatila poznate su još od antičke Grčke, a zahvaljujući razvoju parne tehnologije sada je moguće ugraditi ga u sopstveni dom i svakodnevno koristiti. Dovoljna su samo dva kvadratna mesta da biste imali uvek dostupno mesto za relaksaciju i poboljšanje celokupnog zdravlja.

Parno kupatilo, poznato još i kao Hamam, trenutno je pravi svetski hit, a pored svog blagotvornog dejstva na organizam može se koristiti i kao tuš te čini idealan spoj ekskluzivnosti i praktičnosti.

Vrhunac kvaliteta – slane sobe i pećine

Da, čak i ovako nešto možete imati u svom domu! Lekovita slana voda upotpunjena vrhunskim dizajnom učiniće vaš dom najboljim mestom za boravak na čitavom svetu. Slane sobe i pećinedokazano rešavaju probleme sa disajnim organima, kožnim bolestima, a u benefitima ovakvom kutka mogu da uživaju i potpuno zdrave osobe.

Uz dodatak muzike, prigodne rasvete i opuštajućeg enterijera, slana soba pored zdravstvene funkcije omogućava svojim korisnicima vrhunsko uživanje.

Tepidarijumi – relaksacija na dohvat ruke

Još jedan izum poznat još od antičkog doba jeste tepidarijum, jedinstveno mesto za odmor čiji oblik je konstruisan tako da podstiče pravilno držanje tela i opuštajući efekat. Tepidarijumi su dostupni u svakom Wellness ili SPA centru, ali sada ih možete imati i u sopstvenom domu.

Izuzetno laka instalacija omogućava postavljanje tepidarijuma bilo gde u vašem okruženju, a ravnomerna toplota koju emituje i prilagodljiv dizajn čini ove opuštajuće ležaljke pravim izborom za svačiji ukus.

wellness-kutak-Slika 2

Finske saune za pročišćavanje tela i duha

Zamislite toplinu koja prodire duboko u vašu kožu, otvara pore i oslobađa vas svog stresa, izbacujući iz vašeg tela sve mrtve ćelije, sve to upotpunjeno umirujućim osvetljenjem i laganom muzikom. Ovakav tretman omogućavaju finske saune, a da biste uživali u boravku u njoj kad god to poželite, potrebno je samo da izaberete kutak u svom domu koji ćete pretvoriti u ovo ekskluzivno mesto.

Veličina i dizajn kućnih sauna je prilagodljiv, te ćete lako kreirati wellness prostor baš po vašoj meri. Među opcijama su klasična finska sauna, kao i montažna finska sauna zahvaljujući kojoj možete promeniti dizajn vašeg prostora za samo sat vremena.

Prepoznatljiv užitak u hidromasažnim kadama

Voda i masaža – idealan spoj za maksimalno uživanje. Baš to omogućavaju hidromasažne kade, te zahvaljući kombinaciji različitih mlazova vode i masažnim motorima korisnici mogu da uživaju od glave do pete.

Ugradnja hidromasažnih kada je vrlo jednostavna, a kako ne zahteva poseban prostor jer se postavlja u kupatilo, dostupna je svima.

Kako svi ovi proizvodi izgledaju u stvarnosti pogledajte u Marconio Sinergy Wellness centru, u kom se nalazi celokupan sadržaj izrađen ručno, od strane visoko kvalitetnog tima Marconio Wellness & SPA kompanije. Upravo oni mogu realizovati sva vaša maštanja i učiniti da vaš dom postane centar wellness zadovoljstva.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Оставите одговор

Obavezna polja *