Promo

Vrste VELUX roletni, tendi i venecijanera

Saznajte sve o VELUX rešenjima za zaštitu od sunca, toplote i insekata.

Ne želi svako direktnu sunčevu svetlost tokom čitavog dana u svom domu u potkrovlju. Ponekad je najbolje probuditi se, raditi ili se igrati pod mekom difuznom svetlošću, a dobar san noću ili popodnevni odmor je često najbolji u potpunom mraku. S VELUX unutrašnjim i spoljašnjim roletnama možete da kontrolišete količinu i kvalitet svetlosti koju puštate u prostoriju, a i poboljšate izolaciju kako biste umanjili troškove grejanja zimi.

Unutrašnje roletne

VELUX unutrašnje roletne su jednostavan, atraktivan način da ublažite i dozirate po svojim potrebama dolazeću dnevnu svetlost i obezbedite privatnost. Dostupne su u velikom broju boja i dezena.

velux roletne 2

Termo roletne

VELUX termo roletne od dvostruko nabrane plisirane tkanine sa strukturom pčelinjeg saća i aluminijumskim slojem iznutra, poboljšavaju izolaciju do 34%. Nisu fiksirane ni na vrhu ni na dnu što omogućava pozicioniranje u željeni položaj čime obezbeđuju zamračenje, kontrolu svetlosti i privatnost.

velux-roletne

Siesta roletne

VELUX siesta roletne nude potpuno zamračenje u bilo koje doba dana. Idealne su za spavaće sobe, gde vam je potrebna potpuna kontrola svetlosti kako bi osigurali dobar i miran san noću ili popodnevni odmor tokom dana. VELUX siesta roletne savršeno odgovaraju vašem VELUX krovnom prozoru možete da birate među velikim brojem boja i dezena kako bi se uklopile u svaki enterijer. VELUX ima u ponudi I bazičnu, osnovnu siesta roletnu, koja je ekonomično rešenje za svako domaćinstvo u potkrovlju. Takođe, Disney kolekcija siesta roletni je sjajno rešenje za dečije sobe, ali i one za sve oni koji vole da uživaju u Disney junacima.

velux siesta roletna

Komarnik

Sa VELUX komarnicima zadržavate pogled i svež vazduh, a insekti ostaju napolju. VELUX komarnik je lak za rukovanje, mrežica je sakrivena u kućištu kada nije u upotrebi i savršeno se uklapa sa vašim VELUX krovnim prozorom.

velux-komarnik-1

Duo roletna

VELUX Duo roletna se sastoji iz siesta i plisirane roletne – siesta se nalazi sa gornje strane a za nju je fiksirana providna plisirana roletna. Omogućava potpuno zamračenje i blagu dnevnu svetlost u toku dana. Idealna je za dečje sobe, gde je neophodan pravi balans kako za igru tako i za spavanje. Po potrebi koristi se jedna ili obe roletne.

Spoljašnje roletne

Savršene za sve klimatske uslove i godišnja doba, spoljašnje VELUX roletne sprečavaju pregrevanje leti, održavaju toplotu zimi i omogućavaju potpuno zamračenje vašeg doma u bilo koje doba dana.Takođe umanjuju buku od kiše i grada i pružaju dodatnu sigurnost vašem domu.

velux spoljasnje roletne

Spoljna tenda

Idealan proizvod za zaštitu od toplote, koji smanjuje toplotu u potkrovlju čak do 72%. U vidu je spoljašnje mrežice koja propušta svetlost, ali sprečava zagrevanje prozorskog stakla, tako da time održava temperaturu u potkrovlju optimalnom, čak I u toku sunčanih dana.

velux spoljna tenda1

Venecijaneri

Laki za održavanje, otporni na vlagu VELUX venecijaneri su savršeni za kuhinje i kupatila. Ovi bežični, otporni na vlagu, laki za čišćenje venecijaneri sa svojim jedinstvenim dizajnom eliminišu ružne, viseće kanape. Jednostavno nagnite aluminijumske trake u bilo kom pravcu da podesite ugao i količinu svetlosti.

velux venecijaneri 2

Više informacija o VELUX proizvodima za zaštitu od sunca, toplote i insekata pogledajte na www.velux.rs.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

Ostavite odgovor

Obavezna polja *