Aktuelno, Sajmovi

Pratite Sajam građevinarstva 2012. na Gradnja.rs

Ovogodišnji Međunarodni sajam građevinarstva otvorio je Oliver Dulić, ministar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja.

Organizacija „Ana i Vlade Divac“ očekuje pomoć građevinskih kompanija u izgradnji zgrade za izbegle i raseljene.

Portal Gradnja.rs detaljno izveštava sa Sajma. Pošaljite nam e-mail ako želite da obiđemo vaš štand i predstavimo vaše proizvode i usluge!

Radno vreme Sajma je od 10h do 19h a cena pojedinačne ulaznice iznosi 500 dinara. Propusnica (narukvica) za posetioce (važi od 11.00 h za sve vreme trajanja sajma) košta 900 dinara. Grupne ulaznice (podrazumeva dolazak više od 20 ljudi) iznose 350 dinara po osobi.

Pratite zelene balone

U saradnji sa Agencijom za energetsku efikasnost Beogradski sajam i ove godine nastavlja akciju „Obojimo zeleno“. Na 45 štandova naći će se veliki zeleni baloni, kao jasno vidljiv znak da se radi o izlagačima čiji proizvodi ili usluge ispunjavaju savremene ekološke zahteve. Moderno građevinarstvo podrazumeva brigu o prirodi i okruženju, što znači da je zadovoljavanje nekih parametara postao neizostavni uslov za bavljenje ovom delatnošću – održiva izgradnja, obnovljivi izvori energije, energetska efikasnost, racionalno korišćenje resursa, uticaj na okolinu i zdravlje ljudi.

Izlagači sa zelenim balonima, kao svojevrsnim odličjem, u hali 1 organizovaće izložbu pod istim nazivom – „Obojimo zeleno“. Predviđeni su i stručni skupovi koji će razmatrati ovu problematiku, a ovako izabrani izlagači imaće priliku i da besplatno predstave svoj „zeleni program“.

Vidimo se na sajmu i čitajte naš izveštaj.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *