Sada je moguće ishodovati katastarsku dokumentaciju na jednom mestu: Foto: Pexels (Andrea Piacquadio)
Promo

Nikad lakše do katastarske dokumentacije za vaše projekte

Uz pomoć novog praktičnog i korisnog online servisa od sada možete da ishodujete katastarske podatke za teritoriju cele Srbije u svega par klikova.

Svedoci smo koliko je tržište nekretnina poslednjih godina “bukvalno eksplodiralo”, i da kupci sve veću pažnju poklanjaju vrednosti nekretnine u koju su spremni da ulože svoj novac.

Celu tu situaciju prati i trend među projektantima da konstantno podižu kvalitet svojih projekata i pratećih usluga, kao i brzinu realizacije – od prikupljanja dokumentacije, do finalne realizacije.

Bez čekanja u redovima i odlaska na šalter

U sve većoj konkurenciji bitno je ponuditi projekat koji će odgovoriti na sve zahteve kupaca za funkcionalnim i modernim stanovanjem ili poslovanjem, ali i uticati na brzinu realizacije pri čemu značajnu ulogu igra već prvi korak, odnosno samo pribavljanje potrebne dokumentacije na osnovu koje će se raditi projekat.

Zahvaljujući Agenciji za veštačenja iz oblasti geodezije Geoterminus (Geoterminus.rs), odnosno online servisu koji su razvili, sada je moguće ishodovati katastarsku dokumentaciju na jednom mestu, praktično odmah, bez čekanja u redovima i odlaska na šalter.

Ova geodetska organizacija je, nakon svakodnevnog rada sa klijentima i pažljivog osluškivanja njihovih želja i potreba, razvila izuzetno praktičan i koristan online servis za poručivanje dokumentacije iz domena katastra.

Dovoljno je samo da posetite www.kaokatastar.rs i da na jednom mestu, u svega par klikova, ishodujete katastarske podatke za teritoriju cele Srbije. Nikad lakše, ni jednostavnije!

Svi dokumenti ishodovani preko ovog servisa zvanični su i punovažni

Postoji i opcija da poručite List nepokretnosti koji vam već sutradan poštom stiže na kućnu adresu.

Posebna pogodnost je što zvanični List nepokretnosti (vlasnički list) u elektronskoj formi dobijate u najkraćem roku na svoju e-mail adresu. Još jedna prednost je što sve ovo možete obaviti bez ikakvog naloga ili registracije, dovoljna je samo vaša e-mail adresa.

Ova usluga „odmah za odmah“ je naročito bitna za projektante, advokatske kancelarije, agencije za nekretnine, procenitelje i banke.

Takođe, postoji i opcija da poručite List nepokretnosti koji vam već sutradan poštom stiže na kućnu adresu.

Kopija plana u najkraćem roku

Preko ovog inovativnog servisa možete poručiti i Kopiju plana koja će vam biti dostavljena u najkraćem roku.

Naime, za Kopiju plana se podnosi zahtev nadležnoj službi, a zaposleni u agenciji Geoterminus koordiniraju što kraći rok (od 1 do 5 radnih dana) za izdavanje, nakon čega se tražena Kopija plana isti dan šalje na način koji ste odabrali prilikom poručivanja (elektronski na e-mail adresu ili poštom na kućnu adresu).

Ovaj praktičan servis, koji postoji već skoro 2 godine, a koji koristi sve veći broj ljudi, pokazao se kao pouzdan partner svim poslovnim subjektima kojima su potrebna katastarska dokumenta (List nepokretnosti, Kopija plana i Kopija plana vodova), o čemu svedoči i sertifikat “Firma od poverenja 2022” koji su dobili početkom ove godine.

Svi dokumenti zvanični i punovažni

S obzirom da je 4. jula 2020. godine na snagu stupila Uredba o uslovima izdavanja izvoda iz lista nepokretnosti i lista izvoda iz Geodetskog katastarskog sistema, važno je napomenuti i da su svi dokumenti ishodovani preko ovog servisa zvanični i punovažni.

Ni sam naziv servisa „kaokatastar“ nije slučajno odabran, jer simbolično ukazuje na validnost dokumenata, baš kao da ste otišli u bilo koji katastar u Srbiji.

Iza geodetske organizacije Geoterminus stoji višegodišnje iskustvo i visoki profesionalizam, koji vam garantuju da ste na pravom mestu!

Uštedite svoje vreme i ubrzajte poslovanje, posetite odmah www.kaokatastar.rs i na jednom mestu ishodujte potrebnu katastarsku dokumentaciju za sve vaše projekte.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *