Sistem GEALAN-LINEAR; Foto: Gealan
Promo

Nije svaki PVC prozor isti: 4 rešenja pogodna za sva renoviranja i novogradnje

Otpornost, udobnost, individualnost i fleksibilnost – osobine su koje najbolje opisuju prozorske sisteme iz kompanije GEALAN. 

Prozori izrađeni iz GEALAN sistem profila najnovije generacije nude puno više od same estetike. Pomno osmišljena i do najsitnijeg detalja razrađena geometrija profila zadovoljiće sve tehničke kriterijume.

Izrađeni od PVC profila, prozori iz asortimana ove kompanije lako se čiste i održavaju, a u velikoj meri su otporni na vremenske uslove i uticaj okoline, te imaju dug vek trajanja.

Takođe, prozori iz GEALAN višekomornih profila osiguravaju zadržavanje toplote u prostoru dok ne dozvoljavaju ulazak buke. Pružaju zaštitu i sigurnost te neponovljivu atmosferu stanovanja.

Odabir geometrije profila, tip otvaranja i podela prozora stvar je individualnog ukusa, a u uz GEALAN profile sada je moguće je kreirati raznovrsne oblike prozora.

Pritom, u zavisnosti od ukusa i stila gradnje, moderni prozori mogu se, osim u beloj boji, izrađivati u GEALAN-acrylcoloru, dekor i drvo-dekor folijama.

1. GEALAN-LINEAR: Moderna arhitektura s ravnim linijama

GEALAN-LINEAR s malom dubinom ugradnje izražava upravo to – profil prozora koji je toliko primetno jasan, toliko uglast, toliko linearan koliko moderan dizajn prozora to može biti. GEALAN-LINEAR predstavlja jednostavnu lepotu.

Ovaj dizajn ima funkciju: GEALAN-LINEAR povlači se u pozadinu i maksimalno povećava staklenu površinu svakog prozora, donoseći više svetla u prostorije.

Dnevno svetlo je neizostavno kako bismo se dobro osećali, a inteligentno propuštanje svetla središnji je element dobre arhitekture – GEALAN-LINEAR stvara temelj za oboje.

2. GEALAN-KUBUS: Definicija nove vrste dizajna za PVC prozore u arhitekturi

Više svetla i transparentnosti kroz velike staklene površine otvara nove mogućnosti dizajna.

Sa unutrašnje strane prozora ovaj novi sistem oduševljava svojim ravnim dizajnom bez nepotrebnih fuga.

Sa spoljašnje strane pravougaoni preklop naglašava skladan ukupni utisak.

Ili želite neprimetan sistem? Zahvaljujući profilima koji su ugrađeni tako da su prekriveni, prozori uz GEALAN-KUBUS izgledaju kao da nemaju okvir.

GEALAN-KUBUS; Foto: Gealan

3. GEALAN-SMOOVIO: Za optimalno korišćenje životnog prostora

Klizni sistem GEALAN-SMOOVIO kombinuje udobnost kliznih rešenja koja štede prostor i izuzetnu nepropusnost.

Osim toga, GEALAN-SMOOVIO je zbog male dubine ugradnje optimalan za obnove.

Zašto? Zato što ovaj uski klizni sistem i u manje dubokim zidovima u starijim zgradama još uvek ima dovoljno prostora za postavljanje.

GEALAN-SMOOVIO; Foto: Gealan

4. S 9000: Moderan sistem za prozore, vrata i podizno-klizna vrata

Izuzetno raznolik sistem S 9000 takođe se može uskladiti s određenim varijantama za obnovu.

Za oba sistema dostupni su posebno oblikovani okviri s krakovima. Oni pri ugradnji novih prozora sasvim jednostavno prekrivaju stare prozorske okvire u zidu.

Bez buke, bez prljavštine zbog skupe demontaže okvira ugrađenih u zid – gotovo da ne može biti jednostavnije.

S 9000; Foto: Gealan

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *