GEALAN-acrylcolor® RAL 7016; Foto: Gealan
Promo

Zašto kažemo da je GEALAN-acrylcolor jednostavno bolja površina?

Ova svestrana površina nudi sisteme u klasičnom ili modernom dizajnu, a namenjena je za svaku situaciju ugradnje i dostupna u širokoj paleti boja.

Proizvod po imenu GEALAN-acrylcolor rezultat je revolucionarnog pristupa tehnologiji, izdvajajući se na tržištu kao spoj izuzetne otpornosti i estetske sofisticiranosti.

Izrađen je kroz inovativan proces koekstruzije, i samim tim ne samo da odražava, već i oplemenjuje svako okruženje, donoseći harmoniju boja privatnom korisniku i inspiraciju industriji.

Preko 40 godina iskustva i doslednog istraživanja i razvoja u PMMA završnoj obradi prozorskih profila – to je ono što GEALAN-acrylcolor predstavlja.

GEALAN-acrylcolor® RAL 9006; Foto: Gealan

Rešenja za širok spektar građevinskih situacija

Ova svestrana površina nudi sisteme u klasičnom ili modernom dizajnu, za svaku situaciju ugradnje – dostupna u širokoj paleti boja.

GEALAN-acrylcolor površine nude se za različite sisteme profila u svim dubinama gradnje. Bile to istorijske stare zgrade ili moderna arhitektura; bez obzira jesu li to prozori, kućna vrata, balkonska vrata ili klizna rešenja.

Proizvodnja GEALAN-acrylcolor profila neprestano se nadograđuje i proširuje, tako da GEALAN danas nudi rešenja za širok spektar građevinskih situacija.

GEALAN-acrylcolor® GOLD; Foto: Gealan

Dokazani kvalitet i beskrajna raznolikost boja postaju ključni element svake arhitektonske vizije.

Kroz vrtlog trendova i promena, GEALAN-acrylcolor je poput večnog umetničkog dela – simbol izdržljivosti, konstanta stila i osobenosti koja oblikuje prozore širom sveta već preko četiri decenije.

Dokazani kvalitet i beskrajna raznolikost boja postaju ključni element svake arhitektonske vizije. GEALAN-acrylcolor je više od samog prozora – to je način života, to je izjava o stilu i eleganciji koja se uvek izdvaja.

GEALAN-acrylcolor® RAL 7039; Foto: Gealan

GEALAN-acrylcolor postavlja merila za PVC prozore

  • Jedinstven postupak bojenja pruža završni sloj i dugotrajnu zaštitu
  • Neraskidiva veza između akrilnog stakla i PVC-a kroz koekstruziju
  • Idealno za spoljašnje površine prozora izložene vremenskim uticajima
  • Najviši površinski standard u području PVC-a

Više informacija o GEALAN-acrylcolor  možete pronaći na ovom linku.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *